Kjernetroppsamling i Akershus for Sang i eldreomsorgen.

22.06.2016 15:21 Skrevet av Leif Lillejordet

Akershus musikkråd samlet institusjonene som er med i prosjektet «Sang i eldreomsorgen-Krafttak for sang» tirsdag 21. juni for å utveksle ideer og erfaringer om hva som er gjort i forhold til prosjektet i institusjonene i Akershus.

«Dette er nå et av våre viktigste programmer i 2016» fortalte Jarle Flemvåg, leder av Krafttak for sang, i innledningen av samlingen. Daglig leder av Akershus musikkråd Jon G. Olsen understreket at musikkrådet er stolt og glad over å være en av operatørene for Sang i eldreomsorgen.

Prosjektleder og faglig ansvarlig for prosjektet i Norge Kristi Stedje, var godt fornøyd over alt som kjernetroppene har utrettet på sine arbeidsplasser i det halve året de har vært med i prosjektet. «Vi synger mer, og både ansatte og beboere blir glade og blide når vi synger» sa en av kjernetroppmedlemmene som jobber i en av institusjonene. Det positive med å bruke sang i stellesituasjoner, hadde mange gode eksempler på.

Siste halvdel av samlingen ble brukt til gode samtaler om hva som kjernetroppene har planlagt av kursmoduler, og hva de ønsker å jobbe med videre. Det manglet ikke ideer til tiltak fra deltagerne, og mange av de blir nok satt ut i livet allerede i nær framtid.

Institusjonene som er med i prosjektet er: Døli pleie- og omsorgssenter, Kløfta bo- og aktivitetssenter, Stalsberg bo- og omsorgssenter, Gullhella bo- og aktivitetssenter og Finstadtunet sykehjem (operatør Folkeakademiet)

For mer info om Sang i eldreomsorgen – Krafttak for sang

Krafttak for sang facebook

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART