Schlagerparade med Jenny Jenssen

26.08.2016 11:11 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 29. august - 21. september

Høstens konsertserie starter frisk med en parade av schlagere presentert av Jenny Jenssen

På høstens første turne kommer den kjente artisten Jenny Jenssen med schlagere gjennom tidene innbundet i lune historier. Hun satte publikumsrekorder vinteren 2015 da hun var på turne i Akershus sist gang. Hun hadde da en hyllest til ABBA på repertoaret. På denne turneen har Jenny vareopptelling blant norske og internasjonale schlagere både verbalt og musikalsk.

Jenny Jenssen (født 22. februar 1964 i Bjerkvik i Nordland) er en norsk vokalist og artist. Hun er kjent både som frontfigur i gruppen Septimus og som soloartist. Hun har drevet utstrakt turnévirksomhet i Norge, og har opptrådt på NRK TV og radio ved flere anledninger. Hun deltok i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2007. Jenny har en lang karriere bak seg. Hun har vært med i drømmekoret til Bettan, sunget duett med Bjarte Hjelmeland, solgt over 300 000 plater, og deltatt i slagerfestivalen Melodi Grand Prix og ikke minst, etter innsatsen i Maestro og Stjernekamp på NRK1-tv har enda flere fått øynene og ørene opp for denne folkelige artisten.

/share/mime/48/pdf.png Turneliste1606 (15. august)
(turneliste_1606.pdf, 1MB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1606
(1606_plakat_web.pdf, 356kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1606 - pårørende
(1606_plakat_parorende.pdf, 357kB)

/share/mime/48/pdf.png Program 1606
(1606_program_web.pdf, 497kB)

Tips en venn om denne konserten

Med panfløyte og trekkspill på vei mot jul

Turmeperiode 21. november - 15. desember

På siste turne i 2016 kommer Roar Engelberg og Harry Andersen med julerepertoar. Det vil bli både tradisjonelle og noen litt ukjente julemelodier.

Med panfløyte og trekkspill på vei mot jul - les hele sakenSwingin` 60s

Turneperiode 31. oktober - 23. november

Swingende dansbarhet, smakfull autentisitet og stor formidlingskraft er beskrivelser som går igjen på konsertene til Dæhli/Berger duo. 

Swingin` 60s - les hele sakenBli med til Syden!

Turneperiode 26. september - 26. oktober

Bella Italia og Viva España! Vi nordmenn har lenge gledet oss over å reise til Syden for å få sol og varme samt for å nyte deilig mat og oppleve fargerik kultur.

Bli med til Syden! - les hele sakenAllsang med Malin og Trond

Turneperiode 23. mai - 15. juni

Den andre allsang-turnéen i 2016 er det Malin Skjolde og Trond Akerø-Kleven som står for. De byr opp til allsang med kjente og kjære melodier som sikkert alle kan stemme i.

Allsang med Malin og Trond - les hele sakenHistoriske Anita

Turneperiode 18. april - 12.mai

Anita Hegerland var bare 8 år gammel da hun sang seg inn i tusenvis av hjerter. Med sin store musikalitet, utstråling, jordnærhet og varme, ble hun tidlig omtalt som vidunderbarn på 70-tallet i Norge og deretter Sverige, Tyskland og i en rekke europeiske land.

Historiske Anita - les hele saken"Syng Evert Taube med Jostein"

Turneperiode 7. mars - 11. april

Evert Taube ble en av Sveriges og Nordens aller mest kjente og folkekjære visesanger og komponist, selv om han selv helst ville bli betraktet som forfatter. Denne gangen er det Jostein Sjøhaug som skal lede allsangen med viser av Evert Taube.


"Syng Evert Taube med Jostein" - les hele saken"Mykt lys og søt musikk"

Turneperiode 8. februar - 2. mars

Musikken som presenteres av trioen "Mykt lys og søt musikk" på denne turnéen, er basert på kjente og kjære slagere og melodier som er gjort kjent av bl.a.  Alice Babs, Wenche Myhre og Nora Brockstedt.

"Mykt lys og søt musikk" - les hele saken"Dansespel for kropp og sjel"

Turneperiode 11. januar - 3. februar

Vi kan love muntre toner og rykkende dansefot når spellemann og gledesspreder Vegard Storbråten Øye kommer med sin torader.

"Dansespel for kropp og sjel" - les hele saken
Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART