"Mykt lys og søt musikk"

26.02.2016 08:39 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 8. februar - 2. mars

Musikken som presenteres av trioen "Mykt lys og søt musikk" på denne turnéen, er basert på kjente og kjære slagere og melodier som er gjort kjent av bl.a.  Alice Babs, Wenche Myhre og Nora Brockstedt.

En og annen ren jazzlåt og folketone kan også dukke opp. Publikum vil nikke gjenkjennende til disse melodiene som kommer på rekke og rad. Anne Mette, Biørn og Stig gjør dette på en smakfull måte i egne lune jazz-arrangementer og med sine instrumenter som er sang, saxofon og kontrabass. De fleste av melodiene framføres også med norsk eller svensk tekst.

Dette er allsidige musikere som garantert skaper stemning med sitt nye repertoar og som helt sikkert vil vekke minner fra radio og TV før i tiden. Gled dere til en swingende hyggestund med” mykt lys”, og hvor de som har lyst gjerne kan nynne eller synge med til” søt musikk” og kjente toner.

Anne Mette Steinsholt, sanger, har bakgrunn som musikkpedagog, bassist i danseorkestre, fiolinist i symfoniorkestre og jazzvokalist. Anne Mette har også hatt oppdrag i TV- og radio og vært med på flere plateinnspillinger. Hun bygger sitt repertoar fra "The Great American Songbook" og har Frank Sinatra som sitt ultimate idol.

Biørn Barlo, saxofon, er jazzmusiker, dansemusiker, dirigent og freelancemusiker. Biørn har spilt i en rekke orkestre både i inn- og utland. Han har flere opptredener i TV- og radio. Han har også gjort en del plateinnspillinger.

Stig Adolfsen, kontrabass, er jazzmusikant, dansemusiker og freelancemusiker. Stig har i sin tid som musikant deltatt med en rekke kjente musikere i inn- og utland. Han har også deltatt i TV- og radio, samt plateinnspillinger.

/share/mime/48/pdf.png Turneliste 1602 (8. februar)
(turneliste_1602.pdf, 256kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1602
(1602_plakat_web.pdf, 526kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1602 - pårørende
(1602_plakat_parorende.pdf, 528kB)

/share/mime/48/pdf.png Program 1602
(1602_program_web.pdf, 667kB)

Tips en venn om denne konserten

Med panfløyte og trekkspill på vei mot jul

Turmeperiode 21. november - 15. desember

På siste turne i 2016 kommer Roar Engelberg og Harry Andersen med julerepertoar. Det vil bli både tradisjonelle og noen litt ukjente julemelodier.

Med panfløyte og trekkspill på vei mot jul - les hele sakenSwingin` 60s

Turneperiode 31. oktober - 23. november

Swingende dansbarhet, smakfull autentisitet og stor formidlingskraft er beskrivelser som går igjen på konsertene til Dæhli/Berger duo. 

Swingin` 60s - les hele sakenBli med til Syden!

Turneperiode 26. september - 26. oktober

Bella Italia og Viva España! Vi nordmenn har lenge gledet oss over å reise til Syden for å få sol og varme samt for å nyte deilig mat og oppleve fargerik kultur.

Bli med til Syden! - les hele sakenSchlagerparade med Jenny Jenssen

Turneperiode 29. august - 21. september

Høstens konsertserie starter frisk med en parade av schlagere presentert av Jenny Jenssen

Schlagerparade med Jenny Jenssen - les hele sakenAllsang med Malin og Trond

Turneperiode 23. mai - 15. juni

Den andre allsang-turnéen i 2016 er det Malin Skjolde og Trond Akerø-Kleven som står for. De byr opp til allsang med kjente og kjære melodier som sikkert alle kan stemme i.

Allsang med Malin og Trond - les hele sakenHistoriske Anita

Turneperiode 18. april - 12.mai

Anita Hegerland var bare 8 år gammel da hun sang seg inn i tusenvis av hjerter. Med sin store musikalitet, utstråling, jordnærhet og varme, ble hun tidlig omtalt som vidunderbarn på 70-tallet i Norge og deretter Sverige, Tyskland og i en rekke europeiske land.

Historiske Anita - les hele saken"Syng Evert Taube med Jostein"

Turneperiode 7. mars - 11. april

Evert Taube ble en av Sveriges og Nordens aller mest kjente og folkekjære visesanger og komponist, selv om han selv helst ville bli betraktet som forfatter. Denne gangen er det Jostein Sjøhaug som skal lede allsangen med viser av Evert Taube.


"Syng Evert Taube med Jostein" - les hele saken"Dansespel for kropp og sjel"

Turneperiode 11. januar - 3. februar

Vi kan love muntre toner og rykkende dansefot når spellemann og gledesspreder Vegard Storbråten Øye kommer med sin torader.

"Dansespel for kropp og sjel" - les hele saken
Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART