Swingin` 60s

01.11.2016 12:54 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 31. oktober - 23. november

Swingende dansbarhet, smakfull autentisitet og stor formidlingskraft er beskrivelser som går igjen på konsertene til Dæhli/Berger duo. 

Duoen springer ut av Silje og Swingtetten, en kvintett som de siste fire årene har fokusert på å bringe jazzen tilbake til utgangspunktet, det vil si til den generasjonen som vokste opp med og danset til swingjazzen. Dette har resultert i nærmere to hundre konserter på sykehjem, seniorsentre og kulturhus på Østlandet.

Konsertene de holder spenner vidt over temaer som standardjazz, musikaler, viser, filmmusikk, revyviser evergreens og skillingsviser. Dæhli/Berger duo kopler det store repertoaret med nærværende formidling, kunnskapsrike anekdoter og et swingende lydbilde.  

Silje Ulvevadet Dæhli (vokal) har frilanset som jazzsanger og folkemusiker i 15 år. I syv år jobbet hun også som musikkterapeut på sykehjem, og med daglige sang og musikkstunder opparbeidet hun seg et både mangfoldig og bredt repertoar.

Arild Berger (piano), kalt” Boogie-Arild”, er en av de få som behersker boogiewoogiepiano, og er fast pianist i Silje og Swingtetten, Royal Garden, Christiania 12, og Bossafinado m.fl. Han er også mye brukt som akkompagnatør.

/share/mime/48/pdf.png Turneliste 1608 (1. november)
(turneliste_1608.pdf, 1MB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1608
(1608_plakat_web.pdf, 359kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1608 - pårørende
(1608_plakat_web.pdf, 359kB)

/share/mime/48/pdf.png Program 1608
(1608_program_web.pdf, 502kB)

Tips en venn om denne konserten

Med panfløyte og trekkspill på vei mot jul

Turmeperiode 21. november - 15. desember

På siste turne i 2016 kommer Roar Engelberg og Harry Andersen med julerepertoar. Det vil bli både tradisjonelle og noen litt ukjente julemelodier.

Med panfløyte og trekkspill på vei mot jul - les hele sakenBli med til Syden!

Turneperiode 26. september - 26. oktober

Bella Italia og Viva España! Vi nordmenn har lenge gledet oss over å reise til Syden for å få sol og varme samt for å nyte deilig mat og oppleve fargerik kultur.

Bli med til Syden! - les hele sakenSchlagerparade med Jenny Jenssen

Turneperiode 29. august - 21. september

Høstens konsertserie starter frisk med en parade av schlagere presentert av Jenny Jenssen

Schlagerparade med Jenny Jenssen - les hele sakenAllsang med Malin og Trond

Turneperiode 23. mai - 15. juni

Den andre allsang-turnéen i 2016 er det Malin Skjolde og Trond Akerø-Kleven som står for. De byr opp til allsang med kjente og kjære melodier som sikkert alle kan stemme i.

Allsang med Malin og Trond - les hele sakenHistoriske Anita

Turneperiode 18. april - 12.mai

Anita Hegerland var bare 8 år gammel da hun sang seg inn i tusenvis av hjerter. Med sin store musikalitet, utstråling, jordnærhet og varme, ble hun tidlig omtalt som vidunderbarn på 70-tallet i Norge og deretter Sverige, Tyskland og i en rekke europeiske land.

Historiske Anita - les hele saken"Syng Evert Taube med Jostein"

Turneperiode 7. mars - 11. april

Evert Taube ble en av Sveriges og Nordens aller mest kjente og folkekjære visesanger og komponist, selv om han selv helst ville bli betraktet som forfatter. Denne gangen er det Jostein Sjøhaug som skal lede allsangen med viser av Evert Taube.


"Syng Evert Taube med Jostein" - les hele saken"Mykt lys og søt musikk"

Turneperiode 8. februar - 2. mars

Musikken som presenteres av trioen "Mykt lys og søt musikk" på denne turnéen, er basert på kjente og kjære slagere og melodier som er gjort kjent av bl.a.  Alice Babs, Wenche Myhre og Nora Brockstedt.

"Mykt lys og søt musikk" - les hele saken"Dansespel for kropp og sjel"

Turneperiode 11. januar - 3. februar

Vi kan love muntre toner og rykkende dansefot når spellemann og gledesspreder Vegard Storbråten Øye kommer med sin torader.

"Dansespel for kropp og sjel" - les hele saken
Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART