Syng og le med Underholdningsvogna

08.06.2017 11:40 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 22. mai - 16. juni

"Syng og le" med Underholdningsvogna er en annerledes sangstund med Fru Barra og Fru Kroken, der publikum inviteres til å stemme i! Fruene byr på lystige melodier og slagere som vekker gamle minner.

Musikk og erindring står i fokus og rekvisitter, pianospill og fengende rytmer vekker sangglede og entusiasme. Melodier av artister som Otto Nielsen, Sølvi Wang og Arne Bendiksen kommer som perler på en snor. Vi får blant annet møte "Karl Johan" og "Billy Boy", og mens du danser "Sønnavindsvalsen" drømmer andre om "En stille flørt". Stemningsskapende toner leder an enten vi får lyst til å smile, gråte danse eller le. I denne sangstunden er alt lov, så slipp deg løs og bli med når vi skaper samhold og har det gøy med musikk!

Fru Barra kommer fra øyen Sotra utenfor Bergen, men er bosatt i Oslo. Hun har bachelorgrad i utøvende musikk fra Paul McCartney-skolen LIPA og pedagogisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun jobber som musikalartist og har medvirket i musikalene Evita, Jeppe, West Side Story og Hellemyrsfolket ved Den Nationale Scene i Bergen. Tidligere har Barra jobbet som showartist på cruisebåt, for Wallmans On Tour og turnert med forestillingene” That’s amore” og     ” Tea for two” i regi av Sykehjemsetaten i Oslo. I Underholdningsvogna har hun medvirket i forestillingene «That’s Life,» «På en grønnmalt benk i haven,» «Slagere med Sommerflørt» og «The Andrews Sisters,» og var også med da gruppen gjestet «Beat for Beat» på NRK 1 i november 2015.

Fru Kroken kommer fra Gjerdrum i Akershus og bor i et hvitt lite hus på landet. Hun har en bachelorgrad i musikk fra University of Chichester, England og pedagogisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole. Fru Kroken har jobbet som utøvende sanger i England hvor hun sang i jentegruppen Miss Fitz som bl.a. var med på X- faktor og Melodi Grand Prix på BBC. I Norge jobber Kroken i ulike eventband bl.a. The HITSTERs som var husband på Sommeråpent, NRK 2016. I Underholdningsvogna har hun medvirket i forestillingene «That’s Life,» «På en grønnmalt benk i haven» og «The Andrews Sisters,» og var også med da gruppen gjestet «Beat for Beat» på NRK 1 i november 2015.

/share/mime/48/pdf.png Turneliste 1705 (11.mai)
(turneliste_1705.pdf, 1MB)

/share/mime/48/pdf.png Program 1705
(1705_program_web.pdf, 619kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1705
(1705_plakat_web.pdf, 486kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1705 - pårørende
(1705_plakat_parorende.pdf, 487kB)


Jul med Anita Hegerland

Turneperiode 20.november - 13. desember

Anita Hegerland er en av Norges mest folkekjære og suksessfulle artister gjennom tidene. Lille Anita tok Norge med storm da hun slo igjennom som barnestjerne, solgte tusenvis av plater og imponerte med sin store musikalitet, ekthet og utstråling.  

Jul med Anita Hegerland - les hele sakenAllsang med Gina Nordby

Turneperiode 16.oktober - 8. november

Gina Nordby – blant annet kjent fra PULS på NRK, holder allsangkonsert i Akershus i oktober. Hun er utdannet sykepleier med stort hjerte for eldreomsorgen! Dette brennende engasjementet har ført henne både til sykehjem, hjemmetjenesten og med seniorveiledning.

Allsang med Gina Nordby - les hele sakenMed belg og streng

Turneperiode 18. september - 11. oktober

I konsertprogrammet ”Med belg og streng” tar Håvard Svendsrud og Svein Haugen for seg musikk i ulike varianter.

Med belg og streng - les hele sakenGladsang med Bjelleklang

I 1986 ble den norske vokalgruppen Bjelleklang startet. Foruten å synge i ren a cappella-stil kombinerte de sanger akkompagnert av blant annet gitar, eller mer utradisjonelle instrumenter som stekepanne og nattpotte.

Gladsang med Bjelleklang - les hele sakenHytteturen

Turneperiode 24. april - 19. mai

Hytteturen er en cabaret om den tiden da hytter var små, lå øde til, hadde utedo og ikke innlagt vann. Her får vi musikalske minner om bilreisen til hytta, reiseradio og bål og dans på stranda i Setesdal

Hytteturen - les hele sakenPå kjøkkenet med Elvis og Beatles

Turneperiode 6. mars - 29. mars

Bli med Kristin og Espen hjem på kjøkkenet i en leilighet på 50-tallet. Her får publikum møte en person som sitter på kjøkkenet og lytter til radioen i spent venting etter sine yndlingssanger.

På kjøkkenet med Elvis og Beatles - les hele sakenAllsang med Odd Arne og Hans Olav-melodier vi aldri glemmer

Turneperiode 6. februar - 1. mars

Per Johan Skjærstad reiste i 1973 landet rundt for å samle inn skillingsviser for å spille de inn på plate. Dette ble til plateserien «Frem fra glemselen»


Allsang med Odd Arne og Hans Olav-melodier vi aldri glemmer - les hele sakenPå kafé i Paris

Turmeperiode 9. januar - 1. februar

I årets første konsert skal vi drømme oss bort til et bord på en kafé i Paris. Magne Askeland, Anders Hofstad Sørås og Mari Sofie Askeland vil presentere både musikk og dans, og trioen gir smakebiter fra flere franske komponister.

På kafé i Paris - les hele saken


Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART