Allsang med Kristine og Vegard

21.02.2018 10:10 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 9. april - 3. mai

Kristine Hesjadalen og Vegard Øyen er et nytt bekjentskap for oss i Akershus. De har lang fartstid som underholdere, og har et repertoar med viser og allsang. Felles for alle sangene, er at de er lette å synge med på, og at de handler om lyse og lette temaer.

Sammen med sangene, blir det vist bilder og tekst på storskjerm, noe som tilfører konserten en ekstra dimensjon. Målet med konserten er å spre solskinn, sang og glede blant publikum i løpet av den stunden de spiller og synger.

Vegard Øyen Vegard er utdannet lærer med 3-årig musikklinje fra Bergen. Han har lang erfaring som musikklærer i grunnskolen. De siste årene har han kun jobbet som freelance musiker. Vegard har vært pianist og bassist i flere forskjellige musikalske oppsetninger. Han har sammen med Kristine også turnet med en Prøysen-forestilling i regi av den kulturelle spaserstokken.  I tillegg til livespilling driver han med musikkproduksjon til film.

Kristine Hesjadalen Kristine er utdannet lærer med 3-årig musikklinje fra Lærerskolen i Bergen. Våren 2018 spiller hun i Les Miserables i Olso, og er ellers freelancer. Kristine har lang erfaring som skuespiller, revyartist og sanger. Hun har jobbet som lærer og regissert flere revyer og teaterforestillinger. De siste årene har hun turnet sammen med Vegard med en Prøysen-forestilling i regi av den kulturelle spaserstokken.

/share/mime/48/pdf.png Turneliste 1804 (21. februar))
(turneliste_1804.pdf, 1MB)

/share/mime/48/pdf.png Program 1804
(1804_program_web.pdf, 393kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1804
(1804_plakat_web.pdf, 642kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1804 - pårørende
(1804_plakat_parorende.pdf, 625kB)

Tips en venn om denne konserten

Fra ”Pengegaloppen” til ”Husmannspolka” - et visemøte mellom Vidar Sandbeck og Alf Prøysen”. Elin Prøysen og Egil Johansson

Turneperiode 5.mars - 5. april

21. juli 1918 ble Vidar Sandbeck født på Åsta, og 23. juli fire år før var Alf Prøysen kommet til verden på Rudshøgda. Begge var fra Hedmark og begge kom fra fattige kår.

Fra ”Pengegaloppen” til ”Husmannspolka” - et visemøte mellom Vidar Sandbeck og Alf Prøysen”. Elin Prøysen og Egil Johansson - les hele sakenSangens gode minner

Turneperiode 28. mai - 20. juni

På den siste konserten denne våren kommer Emil Solli Tangen og Trond Akerø-Kleven på besøk. De skal holde en konsert med et repertoar som vil vekke gode minner hos tilhørerne. Emil selv vil også dele sine egne minner med publikum om flere av melodiene.

Sangens gode minner - les hele sakenHyllest til Cornelis - og hans damer

Turneperiode 15. januar  - 7. februar

Jenny Jenssen er godt kjent for de aller fleste i Akershus Hun har vært på turne for Akershus musikkråd flere ganger. Jenny kommer denne gang med en hyllest til Cornelis Vreeswijk. Konserten er basert på den folkekjære svensk - hollandske visekunstnerens udødelige sanger - bohemen, skandalemannen og kvinneforføreren.


Hyllest til Cornelis - og hans damer - les hele sakenAllsang med Odd Arne og Hans Olav

Turneperiode 12. februar - 7. mars

Odd Arne og Hans Olav presenterte denne allsangkonserten i fjor vinter med stor suksess. Denne populære duoen spiller melodier som er kjente og kjære for de fleste. Odd Arne spiller trekkspill og Hans Olav spiller gitar. De synger begge to. Det som kjennetegner disse to er at de opptrer med godt humør og energi som er smittende på alle.

Allsang med Odd Arne og Hans Olav - les hele saken


Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART