Roald Nygård, Torill Eriksen, Øyvind Denstad

Julekonsert med "KAVALKADE"

14.11.2013 11:19 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 18. november - 13. desember

Når KAVALKADE reiser på turne til dere i førjulstiden, er det med et ønske å formidle med ord, toner og sceniske virkemidler julens rikholdige og varierte sangskatter. Vi pynter juletreet vårt med alt fra de sangene og fortellingene alle kjenner, til nyere sanger som oser av julestemning!

Det blir julekveldsviser, romjulsdrømmer og museviser, som du aldri har opplevd dem før! Og selvsagt skal vi synge sammen og kanskje gå rundt juletreet? Gjennom vår lille forestilling håper vi å skape skikkelig julestemning og juleforventning for dere som kommer for å se og høre!

Torill Eriksen har vært ansatt som mezzosopran ved Den Norske Opera siden 1981.  Hun har innehatt store og varierte oppgaver ved denne institusjonen. Fra repertoiret kan nevnes: Carmen i flere oppsetninger, Hanna Glavari i Den Glade Enke, Cheru bino i Figaros Bryllup, Lady Mac beth i Macbeth, Madame Croissy i Karmelittsøstrene, Volven i Olav Tryggvason, Gudrun i Spelet om Heilag Olav, Fru Inger i Olav Engelbrektson m.m. T.E. har reist mye for Rikskonsertene, både på skolekonsertturneer og institusjonsturneer. T.E. har også hatt oppdrag med Oslo Filharmonien, Bergen Filharmonien etc., dessuten har hun deltatt i mange TV- og radioprogram.

Roald Nygård er utdannet fra Statens Opera-høgskole og har siden 1976 vært ansatt i koret i Den Norske Opera der han har hatt mange solistoppgaver. Roald har opptrådt med bl.a. Opera Mobile, Trondheims Operaselskap, Kristiansund Opera- festival. Han har også reist på flere turneer for Rikskonsertene og Akershus musikkråd, og vært solist ved mange kirkekonserter rundt om i landet.

Øyvind Denstad er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Han har solid erfaring som akkompagnatør for sangere i ulike sjangere og som organist og teatermusikker. For tiden er han musikklærer ved Follo folkehøgskole

/share/mime/48/pdf.png Program 1309 "KAVALKADE"
(program_1309_web.pdf, 427kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1309 "KAVALKADE"
(plakat_1309_web.pdf, 470kB)

/share/mime/48/pdf.png Turneliste 1309 "KAVALKADE" (13. november)
(turne_1309_lister_131113.pdf, 225kB)

Tips en venn om denne konserten
Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART