"Jeg kan ikke synge" kurs

22.07.2013 11:38 Skrevet av Marianne Holm

Det er mange som har lyst til å synge, men tror de ikke kan. Dette er spesialkursene for dem. Vi gjennomfører tre forskjellige nivåer på disse kursene.

Høsten 2013 starter vi opp med "Jeg kan ikke synge" kurs, kurset holdes i Lillestrøm.

FOR PÅMELDINGSSKJEMA SE NEDERST PÅ SIDEN

Her kommer du sammen med andre med samme ønske, og som heller ikke tror de kan synge. Vi gjennomgår forskjellige teknikker og hjelper dere i gang, og med mye humør.

Send oss gjerne en epost hvis du ønsker informasjon direkte tilsendt.

 

Populære kurs
Disse kursene har blitt meget populære, og er fulle av gøy og moro, med litt sang i fokus. Her er det bare å kaste seg utpå - sammen med en gjeng andre sang-lystne, men uten den helt store selvtilliten til å synge. Vi starter med å gjøre oss litt kjent med stemmen vår, synger noen kjente sanger for komme i gang. Sammen med andre, selvsagt, for å føle det fellesskapet det er å synge SAMMEN. Alle synger (eller prøver å synge) med sitt eget nebb - enten det er stort eller lite. Å lære seg å puste er viktig, ikke bare for å kunne leve (!), men også for å kunne synge - så da lærer vi litt om det. Og vi kan love at på de fleste kurs sitter latteren også løst.

PS: Kursene kan være avhengighetsdannende - veldig mange som har gått det første kurset ønsker å fortsette på vårt "videregående" kurs "Jeg-kan-synge-litt". Og fortsetter gjerne etter det på TEMA kurs.

Dato for kursene er:

Lillestrøm
6 ganger - kr 850,-

Første kursdag 10. oktober

Kurset har en varighet på 2 timer fra kl 19.00 til kl 21.00.

/share/mime/48/pdf.png Brosjyre
(1302-brosjyre-jkis.pdf, 276kB)

PÅMELDINGSSKJEMA HØST 2013

Jeg melder meg med dette på følgende kurs:

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART