Nybegynner-kurs i PA

02.04.2013 14:06 Skrevet av

Lær å skru lyd på konserter. Vi tar for oss letteste måten å få lyd i et PA-anlegg.

PA-kurset går over tre timer på kveldstid, og omfatter på en lettforklart måte teknikk og signalgang, effekter og feilsøking. Eller for å si det på en enklere måte: Vi setter opp et PA-anlegg og forklarer underveis. Etter endt kurs skal alle kunne bruke de fleste PA-anlegg/sanganlegg, samt kunne bistå som teknikere på konserter. Akershus musikkråd har også flere anlegg som du kan leie av oss for en billig penge, og betjene med glans etter endt kurs.

Vi tilbyr kurs for organisasjoner, lag, skoler og ellers de som måtte ønske det.
Pris for kurset er kroner 4000,- og da kan dere ta med inntil 8 deltakere.

Lærer: Roy Botten (Akershus musikkråd, har 20 års erfaring med levende lyd. Jobbet for band, kor og korps på konserter, i tillegg til å drive et eget lydstudio)

De forskjellige kursene holdes på Akershus musikkråd, Fetveien 1E, 2007 Kjeller. (det gamle Tandberg-bygget, som nå eies av Oslo Kristne Senter, ved Hvam/Olavsgaard).

SPESIALTILBUD: Vi kan også komme ut til dere (skole, organisasjon, konsertlokale) og holde kurs på anlegget som dere har selv.

Du sender forespørsel om kurs ved å sende en epost til akershus@musikk.no
Vil du vite mere hva vi leier ut av teknisk utstyr? Gå til www.tekpool.no


Musikkformidling i kor

Akershus sangerforum og Koraliansen inviterer til kurs hvor skuespiller og regissør Tom Sterri skal lære oss mer om musikkformidling. Vi bruker mye tid på å lære oss å synge repertoaret som skal framføres, men venter ofte til den siste øvelsen før konserten før vi tenker på hvordan musikken skal formidles til publikum. Hvordan kan vi presentere musikken, uansett om det er pop eller klassisk, slik at konserten blir en opplevelse for både øye og øre.

Musikkformidling i kor - les hele sakenVellykket økonomikurs på Kjeller

22. mars var det tid for økonokurs i Akershus musikkråds lokaler på Kjeller. Det var Akershus sangerforum og Korpsnett Norge som inviterte til kurset, og hovedtemaene var tilskuddsordninger, økonomistyring og styremedlemmenes økonomkiske ansvar. Deltakerne kom både fra kor og korps, og var meget engasjert og fikk med seg mange gode råd og mye nyttig kunnskap.

Vellykket økonomikurs på Kjeller - les hele sakenStorsatsing på dans og musikk frå Akershus på Sørmarkakurset i år

Det tradisjonelle Sørmarkakurset i regi av SAFFA har et svært spennende program. Årets storsatsing er musikk og dans fra Akershus, ikke minst springdansen fra Akershus som har fått en ny renessanse de to siste årene. Det blir også et flott kurs i folkemusikk for barn, og kurs i spill og komp i den populære Rørospolsen.

Storsatsing på dans og musikk frå Akershus på Sørmarkakurset i år - les hele sakenEndelig! - " Rockekurs For Gamlinger" igjen!

Etter mange års pause blir det kurs i å spille i band igjen for alle over 26 år! I år blir det igjen på Lillestrøm VGS lørdag 14. november kl. 10-18

Rockekurs For Gamlinger er et endags-kurs med gode instruktører for alle som enten spiller i band eller har lyst til å treffe likesinnede å spille sammen med.

Endelig! - " Rockekurs For Gamlinger" igjen! - les hele saken"Jeg kan ikke synge" kurs

Det er mange som har lyst til å synge, men tror de ikke kan. Dette er spesialkursene for dem. Vi gjennomfører tre forskjellige nivåer på disse kursene.

Høsten 2013 starter vi opp med "Jeg kan ikke synge" kurs, kurset holdes i Lillestrøm.

"Jeg kan ikke synge" kurs - les hele sakenStrålende Sørmarka-kurs

På det meste var det 175 dansarar, songarar og spelemenn i aktivitet på det årlege helgekurset på Sørmarka kurs og konferansesenter utafor Oslo helga den 12. og 13. januar. Av dette var det 50 barn i alderen frå 8 til 12 år.

Strålende Sørmarka-kurs - les hele sakenAkershus sangerforum: KURS - Økonomi i kor

Når ---- Torsdag 24. januar kl. 18.30 – 21.00
Hvor --- Oppegård evt. Kjeller
(Sted vil bli avklart når vi ser hvilke kor som melder seg på)

Akershus sangerforum: KURS - Økonomi i kor - les hele sakenFolkemusikk- og folkedans-kurs

Spennende kurs i folkemusikk og folkedans på Sørmarka (Ski) i januar hvert år. Kurset arrangeres av SAFFA i samarbeid med Akershus musikkråd og har de siste årene blitt en tradisjon med stadig større deltakelse. I 2012 var det over 160 fornøyde, unge og eldre spellemenn og dansere som koste seg en hel helg.

HER FINNER DU PROGRAM, TIMEPLAN OG
MER INFORMASJON OM KURSET.


Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART