Ledig stilling i Akershus musikkråd

14.12.2017 12:34 Skrevet av Jon G. Olsen

Akershus musikkråd søker etter en konsulent med hovedarbeidsområder knyttet til UKM, band og ungdomsarbeid. Stillingen er en fast 100% stilling. Vi ønsker en dyktig og engasjert medarbeider som kan supplere våre nåværende ansatte og bidra til å videreutvikle musikkrådet som kompetansesenter for fylkets musikkliv. Vi ønsker en person med stor arbeidskapasitet og realkompetanse fra feltet og erfaring i arbeid med band og ungdom.

Last ned utlysningsteksten HER

UKM og bandkontor - og mye mer

Arbeidet omfatter i første rekke arrangering av UKM i Akershus, og drift av Bandkontoret, som er musikkrådets service- og veiledningskontor for band og rytmisk musikk i Akershus. Arbeidsoppgavene er varierte, og det er anledning til å påvirke stillingsinnholdet ut fra egen kompetanse og erfaring. UKM-arbeidet omfatter også kontakt med lokale arrangører samt kontakt overfor UKM Norge. Arbeidet knyttet til Bandkontoret omfatter også drift av musikkrådets utleiordning TekPool, drift av musikkrådets øvingscontainere og andre prosjekter og tiltak rettet mot band. Som del av musikkrådet blir man også involvert i det øvrige musikklivet, og skal bidra til å støtte og hjelpe det lokale musikklivet innen alle sjangre.

Vi ønsker en hyggelig og utadvendt person som må kunne jobbe selvstendig og i team samt være strukturert og konstruktiv. Vi kan tilby et godt faglig og sosialt miljø i kontorene våre på Kjeller.

For nærmere opplysninger kontakt daglig leder Jon G. Olsen, tlf 6381 5365 eller 9177 8776, epost jon.olsen@musikk.no, evt Roy Botten, tlf 9344 1407, roy.botten@musikk.no.

Søknad sendes jon.olsen@musikk.no.
Søknadsfrist 10. desember 2017.

/share/mime/48/pdf.png Fullstendig utlysningstekst konsulent Akershus musikkråd
(2017_utlysning_konsulentamr.pdf, 66kB)

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART