Nyheter  Tirsdag 10. juni 2014

Grunnlovsjubileet 1814 -2014

Vi har feiret, vi har sunget, vi har gått i sangertog! 3 ganger HURRA for korene som har vært med og feiret Grunnloven i sammen med Akershus sangerforum. Uten dere hadde vi ikke kunnet gjennomført dette flotte arrangementet.

Eidsvoll Kor Grunnlovsjubileum

Det ble en strålende dag på Eidsvoll, vi feiret med 550 korsangere som sang nasjonalromantiske sanger av full hals. De fleste kjente tekstforfattere/komponister var med i repertoaret til korene.

Jubileet på Eidsvoll ble avsluttet med den nye sangen som ble spesialskrevet for jubileumsåret; «Det går et festtog gjennom landet». Både kor og publikum var med og sang av hjertens lyst.

Dette var en verdig avslutning på noe stort!

Administrasjonen i Akershus sangerforum vil rette en stor takk til arrangementsgruppen; v/leder Wenche Majorsæter, Sissel Gjertsen og Liv Karin Clasèn. Retter også en stor takk til musikalsk leder Kjetil Aamann og ikke minst alle i styret (gammelt og nytt) for en fabelaktig innsats. Vi vil også rette en stor takk til tidligere leder Jorun Fagerhaug for hennes flotte innsats som konferansier på jubileet.

Besøk vår facebook side https://www.facebook.com/groups/akershussangerforum/?fref=ts her finner du flere bilder