Volt Nysirkus med innslaget "Rødhette og Ulven" Foto: Raymond A. K. Egge

UKM i gang i Akershus

06.02.2018 15:54 Skrevet av Raymond A. K. Egge

De lokale mønstringene i Akershus dro for fullt i gang med mønstringer i Lørenskog og Sørum sist helg. Det betyr at alle bør kjenne sin besøkelsestid om de ønsker å få med seg hva som skjer i den unge kulturen lokalt i Akershuskommunene fremover.

Lørenskog var først ut og kjørte en to dagers fest i Lørenskog Hus. Deltagerne kunne også ta del i ulike arbeidsseminar; som låtskriverkurs med den Norske artisten Marthe Wulff, stemme workshop, selvforsvar og graffiti. Selve forestillingen var delt opp i to og foregikk på lørdagen i storsalen. Her fikk vi se Ny-sirkus, Bollywoodshow, kampsportoppvisning, video, foredrag og selvfølgelig en god dose musikk. Alt fra singer-songwriter til metall via soul og brassband.

Søndagen sto Sørum for tur som arrangerte UKM i den flotte hovedsalen til Frogner Skole og Kultursenter. Her var det også en flott spredning i innslagene fra dans til band, og Sørum hadde også arrangert sin egen kunstutstilling dagen i forveien.

Begge kommuner gjorde en god jobb i å integrere ungdom også som arrangører. Dette er en viktig og ofte underkommunisert del av UKM. Dette er en arena hvor alle er velkomne til å delta, også de som liker å være med bak og rundt senen. UKM stiller med kompetanse og oppgaver til teknikere, guider, konferansierer, fotografer og skribenter. Ingen skal være utelatt!

 

Det er ikke for sent å melde seg på der du bor. Klikk deg inn her og finn din lokale arrangør!

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART