Her finner du konsertene for 2019

Minde Tappel Web

Karin Krog og kjærligheten

1905 - Turneperiode 27. mai - 21. juni

Karin Krog er regnet som en av Norges fremste jazzsangere og nyter stor internasjonal anerkjennelse.
Monica Zetterlund var en av Sveriges mest folkekjære artister. Hun ble 67 år gammel.
Her blir det gjenhør noen av deres mest kjente sanger i velkjent og ny drakt, bundet sammen med
lune og morsomme «behind the scenes» - historier


Konserten er ved Kristin Minde (sang/piano)og Espen Tappel (gitar)

1904-OA-HO-3

Kysten rundt

1904 - Turneperiode 25. mars - 29. april

De folkekjære underholdningsartistene Odd Arne Sørensen(trekkspill) og Hans Olav Trøen (vokal og gitar) legger igjen ut på turné i regi Akershus Musikkråd.

Denne gangen har satt sammen et repertoar med kjente og kjære melodier fra steder de har besøkt gjennom mange år på turné langs hele den langstrakte kysten vår.
Her blir det 100% norsk-på-norsk-garanti. Spenn fast sikkerhetsbeltene og bli med på tur «Kysten rundt med Odd Arne & Hans Olav».

Kairobert Print

"Det er lov å være blid"


1903 - Turneperiode 5. mars - 29. mars

Jens Peter Book-Jenssen, ofte kalt Book'n, (født 1910), var en norsk sanger, tekstforfatter, revy- og revydirektør. Han var svært populær i radio, på plate og scene, særlig i 1930-, 1940-og 1950-årene. I Norge ble han ofte sammenlignet med Bing Crosby og Ernst Rolf, og han betød mye for norsk revykunst i etterkrigstiden.

I denne forestillingen” Det er lov å være blid!” synger Kai Robert Johansen slagere av Jens Book-Jenssen. Han har med seg sin kapellmester på tangenter og trekkspill Åge Karlsen. Han vil også lede allsangen og serverer gode, gamletrompetsvisker på sin sølvtrompet. Kai Robert fylte opp ærverdige Chat Noir i Oslo med denne forestillingen i april 2016!

Per Spillemann

Allsang med Per Spillemann

1902 - Turneperiode 4. februar - 28. februar

Da er det klart for årets første allsangkonsert. Den er med Per Spillemann, eller Per Holger Andersen som han heter. Per Holger fikk sitt første trekkspill da han var 4 år og allerede som 12-åring spilte han bryllup.

Han spiller musikk som passer et voksent publikum. Trekkspill og piano er hans hovedinstrument. Per Spillemann har satt sammen et repertoar som består av viser og melodier som de fleste kjenner, og som gjerne passer til årstidene. For de som ønsker har Per Holger med seg sanghefter med stor skrift, så alle kan være med å synge.

God Fornøyelse!

Morten Og Germaine1

"Samba, Caramba, olè - en karnevalskonsert

1901 - Turneperiode 7. januar - 31. januar

Januar er karnevalstid. Når man tenker på karneval er det nok Brasil og Venezia med fargerike kostymer, ball, maskerade og de lange gateparadene. Duo 98, Morten Fagerli og Geramine Bouts Hexeberg, vil i denne konserten forsøke å skape denne stemningen.Karneval er en gyllen anledning til å hente frem de festligste kostymer, synge og danse til glad og morsom musikk. Vi skal til Rio, til Venezia og til Germaines hjemtrakter i Nederland for å feire karneval. Lett klassisk og rytmisk musikk.