Videre til landsmønstringen fra Akershus!

07.06.2013 14:41 Skrevet av

Noen er så heldige å få representere Akershus på UKMs landsfestival også. Hvem som representerer Akershus i år ble klart ved slutten av fylkesmønstringen, søndag kl 20.00. Da var landets største fylkesmønstring over, og juryen plukket ut de bidragene som skal videre til landsfestivalen i Larvik 23.-27. juni 2013.
KLIKK HER FOR Å SE HVEM SOM FIKK ÅRETS STIPENDIER

Etter en lang fylkesmønstringshelg håper vi at deltakere og publikum har kost seg i Lillestrøm kultursenter. Det viktigste er å ha en fin opplevelse, at både det å stå på scenen og å være i salen skal være positivt, og det har det til gangs vært i Lillestrøm. Publikum er også en viktig del av fylkesmønstringene, og publikum i Lillestrøm kultursdenter har vært ganske enkelt fantasitiske - forestillingene har vært godt besøkt og stemningen på topp. Ganske enkelt: Dette har vært en flott helg.

Her er oversikten over de som representerer Akershus ved årets landsfestival:

Etter en meget vellykket helg i Lillestrøm kultursenter er fylkesmønstringen i Akershus 2013 over for denne gang. Glede, engasjement og kvalitet er nøkkelord i juryens oppsummering. 11 innslag går videre. De er fordelt på 5 sceneinnslag, 5 kunstverk og 2 videoer. Vi ville gjerne sendt mange flere videre, men kapasiteten på landsmønstringen gjør at vi dessverre kun får lov til å sende noen få videre, selv om Akershus er det langt største fylket i UKM-sammenheng. Nytt av året er at Akershus deltar i prosjektet "Unge Arrangører", noe som bl.a. har medført at nesten 50 ungdommer har deltatt i arrangørteamet på fylkemønstringen, i nettredaksjon, som scenearbeidere, garderobevakter og alle funksjoner som trengs for et så stort arrangement. 6 i nettredaksjonen og 3 Unge Arrangører representerer også Akershus på landsmønstringen i år.

Følgende innslag skal representere Akershus på årets landsfestival:

Kunst:


Video:

Litteratur:

 

Scene:


Nettredaksjon:

Unge Arrangører:

 

Konferansier:Vi vil gjerne få gratulere alle deltakerne som har vært i ilden i løpet av helgen, og er veldig lei oss for at vi ikke får sende flere videre! Det har vært en uforglemmelig høy kvalitet på innslagene i år, og vi er også i år utrolig stolte av ungdommene fra Akershus!


Stipendiedrysss på fylkesmønstringen

Akershus musikkråd samarbeider i år med Lillestrømbanken om utdeling av fylkesmønstring-stipendiene. Årets stipendier ble delt ut ved avslutningsarrangementet søndag kl 20.00.

Stipendiedrysss på fylkesmønstringen - les hele saken


Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART