Nesten 700.000,- til musikklivet i Akershus

20.12.2013 15:10 Skrevet av Jon G. Olsen

Nå er utbetalingene for kursene våren 2013 gjennomført. Nesten 700.000,- er utbetalt i voksenopplæringstilskudd til musikklag og -foreninger over hele fylket, som tilskudd til den opplæringen som lagene gir både egne medlemmer og andre.

"Vi var spent på hvor mange som ville rapportere i vårt nye nettbaserte system", sier daglig leder Jon G. Olsen i en kommentar. "Heldigvis ser det ut til at de aller fleste har rapportert som vanlig, og i tillegg har også noen nye lag komme til. Dette er spesielt gledelig, og nå er vi klare til å ta i mot høstens rapporter forholdsvis snart." sier han videre.

Søkerne får pengene rett inn på kontoen

Søkerne får dette semesteret ikke noen egen epost som sier at pengene er kommet, men pengene kommer rett inn på kontoen, merket "Kurs tilskudd fra Musikkens studieforbund" (i framtiden vil lagene også få en epost med melding om at tilskuddet er utbetalt, denne funksjonen var ikke ferdig når vi sendte ut pengene nå i høst). For de som ønsker kan man selv gå inn i rapporteringsverktøyet i Kursadmin og se hvordan beløpet framkommer. Der kan man også skrive ut regnskapsbilag når det gjelder de utbetalte tilskuddene dersom man trenger det. Se her hvordan dette gjøres (youtube).

De som ikke allerede har søkt for høstens opplæring må gjøre dette nå. Ta kontakt med Akershus musikkråd dersom du trenger hjelp til å søke. Frist for rapportering er som vanlig 31. desember, det er en fordel at de som slutter opplæringen midt i desember prøver å gjøre rapporteringen ferdig før jula setter inn.


Mer aktivitet gir høyere tilskudd

Voksenopplæringstilskuddene til musikkklivet i Akershus øker nok en gang. Det er økningen i aktivitet som gir høyere utbetaling denne gang. Flere rapporterte timer enn tidligere år ga våren 2017 et tilskudd på 851.900,-, midler som brukes til å heve kvaliteten i det lokale musikklivet i fylket.

Mer aktivitet gir høyere tilskudd - les hele sakenNå nærmer det seg fristen for rapportering av kurs for våren 2017!

Nå er det på tide å tenke på rapportering av kurs og opplæring for våren 2017, samt å forberede søknadene for høsten 2017.

Nå nærmer det seg fristen for rapportering av kurs for våren 2017! - les hele sakenOver 1.5 mill til voksenopplæring i Akershus

For tredje året på rad ble utbetalingene av voksenopplæringstilskudd til musikklagene i Akershus på over kr 1,5 mill. Høstens utbetaling er nå gjort, og med over kr 730.000,- ble årets utbetaling på 1.549.209,-. Dette kommer til god nytte og bidrar til kvalitet i opplæringen i fylkets musikkliv.

Over 1.5 mill til voksenopplæring i Akershus - les hele sakenKr 830.000,- til voksenopplæring i musikk

Utbetalingene for vårens kurs er nettopp avsluttet, og denne gang kom vi opp i hele 830.000,- til musikklagene i Akershus. Største enkeltemne er opplæring i korsang, men det er også gledelig at denne gang er over 150.000,- utbetalt  til tilrettelagt musikkopplæing.

Kr 830.000,- til voksenopplæring i musikk - les hele sakenStørste utbetaling noensinne

i 2014 passerte Akershus for første gang 1,5 millioner kroner i utbetaling til voksenopplæring i musikk gjennom musikkrådet. Statistikk fra Musikkens studieforbund viser at 1.516.867 kroner ble utbetalt til fylkets musikkliv. For hele landet utbetalte Musikkens studieforbund hele 14,7 millioner. Timetallet i Akershus i 2014 var 1.880, en liten økning fra 16.575 i 2013.

Største utbetaling noensinne - les hele sakenVeiledning i bruk av Kursadmin

Kursadmin er databasesystemet for søknad og rapportering av Voksenopplæringsmidler (støtte til øving i kor, korps, band og andre lag), og ble tatt i bruk i fjor av alle lag i Akershus musikkråd. 12. og 18. juni kan dere få veiledning i bruk av dette.

Veiledning i bruk av Kursadmin - les hele sakenAkershus størst i landet - 1,5 millioner i statskudd til musikkopplæring

Akershus landets største VO-fylke i 2013 !! Årsstatistikken for voksenopplæring for 2013 er nå klar, og musikklivet i Akershus har fått hele 1,5 millioner i tilskudd. Høstens utbetaling er nettopp gjennomført, og viser at kor og band er størst i Musikkens studieforbund.

Akershus størst i landet - 1,5 millioner i statskudd til musikkopplæring - les hele sakenRekordutbetaling til musikklivet i Akershus

Musiikkens studieforbund har i disse dager betalt ut hele 605 746,- kroner i opplæringstilskudd til musikklivet i Akershus. "Det er utbetalingene for opplæringen høsten 2012 som nå er foretatt, og beløpet er det største på svært mange år," sier daglig lede i Akershus musikkråd i en kommentar.

Rekordutbetaling til musikklivet i Akershus - les hele saken


Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART