Canal Street frister med ønskeliste

Ønsker du at en av artistene skal komme tilbake neste år, og hvem er din drømmeartist? Jazz og blues entusiastene i Canal Street vil gjerne vite hva du mener.


Daglig leder Hilde Lona og pressesjef Olaug Thortveit i Canal Street kan ikke love at du får ønskene dine oppfylt. Men de vil strekke seg langt for å sikre seg den artisten som får flest stemmer.
-Vi håper at mange deltar. Ved å stemme har alle muligheten til å oppleve sin ønskeartist på Canal Street neste sommer, sier de.
Ved å gå inn på www.agderposten.no kan du stemme direkte. Du kan også sende inn svarkupongen.
Dette er andre året Agderposten og Canal Street samarbeider om avstemningen på ønskeartist. I fjor fikk gitaristen Bjørn Berge flest stemmer. Det tok festivalledelsen på alvor, og Berge ble invitert til å holde årets konsert på Torungen fyr.

Reprisefare
-Men det er vel fare for at en artist som har gjort stor suksess ikke greier å innfri forventningene når det blir reprise året etter?
-Det er utvilsomt vanskelig å gjenta en suksess. Men disse artistene som det skal stemmes på, spiller i mange forskjellige sammenhenger. Det kan være et helt nytt band som kommer året etter. Vi kan også gi dem en helt annen arena enn forrige gang. Det trenger altså ikke bli en gjentagelse, mener Hilde Lona.
Olaug Thortveit understreker at det er vel så viktig å ønske seg en artist som ikke har vært på Canal Street.
-Men det må dessverre være et realistisk ønske hvis det skal være noe håp om å se vedkommende i Arendal. Det handler selvfølgelig om penger, sier Thortveit.
Drømmelaget
Men det er lov å drømme også for de to ildsjelene i festivalledelsen.
Når Hilde Lona og Olaug Thortveit blir spurt om å sette sammen drømmelaget, trenger de ikke lang tid. Vel å merke når de får velge fritt uten tanke på hva moroa koster.
Hovedartistene på Canal Street neste sommer ville da blitt følgende:
Jan Garbarek i Kulturhuset. Tom Waits på Sam Eydes plass. Ulf Lundell på Torungen fyr. Van Morrison på bohemjazz i Kolbjørnsvik. Og Bob Dylan som gatesanger.
Lona og Thortveit himler med øynene og ler hjertelig.
-Er du enig, spør de.
-Ja, men hva med Eric Clapton på Rise stasjon i tillegg?
-Selvfølgelig. Vi går for den. Det er helt klart, nikker de.
Men Canal Street blir det garantert også neste år. Uansett hvem som kommer og ikke kommer. Fra 25.-30. juli.

Stemmeseddel finner du i Agderpostens papiravis

Agderposten

Agderposten


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART