Flygende favoritter

Jim Stärk leide helikopter for å rekke Canal Street-konserten på Sam Eydes plass, der 1.600 mennesker trosset regnet for å få en musikalsk helaften.


Ganske nøyaktig klokka 21.30 lørdag kveld landet Jim Stärk i Barbu.
Da var det bare en time siden de gikk av scenen på baderockfestivalen i Sandefjord, og på Sam Eydes plass gledet folk seg allerede til å høre det populære bandet.

Åpnet med jazz
Det kunne musikerne i et av helikopterene selv se, da de gjorde et sveip over byen før de landet.
For hovedkonserten på Sam Eydes plass begynte allerede klokka 18, med Harald Gundhus Oktett og gjesteartist Emil Viklicky. Det første, kraftige regnskyllet kom mens de sto på scenen.
Etter dem fulgte britiske Snowboy & The Latin Section, som i fjor spilte i bankettsalen på Scandic. Publikum satt pent og holdt benkeradene sine tørre til å begynne med, og med det gufne været ble det ikke den helt store stemningen.

Heftige rytmer
Det forandret seg fort da Snowboy oppfordret til dans. Selv om mange måtte la seg be to ganger, ble det mye mer fart over konserten da folk inntok den åpne plassen mellom scenen og benkene. Publikum fikk løsnet opp i leddene og danset soldans til latinorytmene, og nå regnet det heller ikke så mye.
Men Dadafons utsikt fra scenen var preget av paraplyer. Vokalist Kristin Asbjørnsen kalte det et vakkert syn og håpet bare at vi klarte å holde varmen.

Les mer om saken i Agderpostens e-avis!

Agderposten

Agderposten


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART