Ga 80.000 til Frelsesarmeen i julegave

Med rockestjerner som Unni Wilhelmsen og Trang Fødsel og fullt hus i Kulturhuset kunne APL-sjef Carl Arnet gi 80.000 kroner til Frelsesarmeen og den nye kulturprisen til regissøren Stephan Hergel.


Ideen fra APL om en veldedighetskonsert fremfor et tradisjonelt julebord og julegaver til ansatte og forretningsforbindelser, slo svært godt an.
Innbudte gjester fylte Store Torungen, og fra scenen kunne administrerende direktør Carl Arnet fortelle hvordan det hele begynte.

Sosialt og kulturelt formål
-Som en av bidragsyterne til Kulturhuset, fikk vi tildelt en kveld vi kunne disponere, og vil lurte veldig på hvordan vi skulle benytte den. Så kom altså ideen om å arrangere konsert hvor billettinntektene skulle gå til et todelt formål, et sosialt og et kulturelt, sa Arnet og fikk applaus da han fortalte at hele 160.000 kroner var betalt inn av 630 påmeldte gjester.
Dermed kunne Frelsesarmeens korpsleder i Arendal, André Stangeland, komme frem og motta sjekken på 80.000 kroner.
-Dere gjør en stor innsats for enkeltmennesker, særlig nå under juletiden, og vi vet at hver krone kommer til nytte, sa Arnet til en takknemlig korpsleder som fikk trampeklapp av den fullsatte salen.
Dette er den største enkeltgaven Frelsesarmeen i Arendal har fått på flere år, og Stangeland forsikret at en slik gave skal gi lys i mørket for dem som strever i livet.

LES MER OM SAKEN I AGDERPOSTENS PAPIRUTGAVE ELLER eAVIS.

Agderposten

Agderposten


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART