Arnstad blir ny kulturhussjef

Den nye kulturhussjefen i Arendal, Mette Langfeldt Arnstad, vil gjerne ha gammeldans i kulturhuset.


- Det hadde vært hyggelig med gammeldans i kulturhuset. Hvis det er et ønske og det er deltakere til det, vil jeg jobbe med det. Jeg mener at kulturhuset er en møteplass, så det hadde vært moro å få det til, sier Mette Langfeldt Arnstad til Agderposten.no.
- Blir det finkultur der også?
- Jeg synes begrepet finkultur er et gammeldags begrep. La oss heller se på hvordan ulike kunst og kulturytringer gjensidig beriker hverandre i Arendal.
Arnstad ble utnevnt til ny kulturhussjef mandag 15. mai. Hun er blant annet instruktør for byspillet "Det store kornopprøret" som blir arrangert i Arendal i juni. Hun jobber i dag som førstelektor ved Høgskolen i Agder.
- Hva synes du om at du fikk jobben?
- Jeg synes det er veldig gøy og hyggelig, og jeg gleder meg. Det er en ære å få utvikle kulturhuset videre. Huset har allerede hatt en pangstart med mange publikummere, og det har vært en berikelse for byen. Jeg er ydmyk for oppgaven.
Arnstad sier at den viktigste jobben blir å stake ut kursen videre for driften av huset, og å sette opp repertoaret i samarbeid med medarbeiderne og styret.
-Har du en programerklæring?
- Jeg har tenkt på det, men må få litt tid på meg. Jeg må snakke med medarbeiderne, styret og publikum før jeg kommer med den, sier hun.
Arnstad begynner i jobben 1. september.

Les i

Agderposten

Agderposten


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART