Meld deg på "Jeg-kan-ikke-synge" - koret!

Aust-Agder musikkråd inviterer til 7 sangglade mandager med "Jeg-kan-ikke-synge"-koret! Svært mange har lyst til å synge, men tror ikke de kan. Er du en av dem? Da er dette kurset noe for deg!


"Jeg-kan-ikke-synge"-koret

Svært mange har lyst til å synge, men tror ikke de kan. Er du en av dem?
Hvis du svarer ja er dette kurset noe for deg!

Aust-Agder musikkråd arrangerer kurs over 7 kvelder (mandager) fra 16. oktober og ut november for alle som drømmer om å synge, - men som trenger starthjelp!
Kurset krever absolutt ingen forkunnskaper - det eneste som forutsettes er at DU har lyst til å synge og ha det gøy sammen med andre "sangfugler".

Målgruppe for kurset er: Alle som har lyst til å synge
Oppstart: mandag, 16. oktober 2006 kl 19:00
Sted: Birkenlund barneskole, musikkrommet
Varighet: 7 mandager fra kl 19:00 - 21:00
Kursavgift: Kr. 800,- inkl. kursmatriell

Vår dyktige kordirigent, Elin Brunborg, vil lede deg inn i sangens verden på en morsom og uhøytidelig måte.

Litt om Elin Brunborg:
Elin er utdannet fra Norges musikkhøgskole og har eksamen i kordireksjon der i forb med kirkemusikkutdannelse. Hun har dessuten Ped. sem. med vokal metodikk fra samme sted.
Elin har mer enn 20 års praksis og erfaring som kordirigent, og har dirigert barn, ungdom og voksne på ulike nivåer. De siste årene har hun, utenom korvirksomheten, spilt i "jazz-light" band, storband og vært kapellmester i ulike sammenhenger ( revy, musikk teater og "talentiade-shows"). Hun har også vært kor-dame ved flere anledninger., og skrevet arr til dette. Elin har bl.a. hatt sin egen vokalkvartett som sang standard-låter som hun arrangerte til sjøl. Og ikke nok med det - Elin har også spilt i bluesband!

Elin mener at det er et faktum at kjemien mellom de man synger/spiller med funker(!) er det som når alt kommer til alt, gjør at det blir fin musikk….
Altså at det ikke er f.eks nivået som er avgjørende, men rett og slett at man har det gøy sammen.. - og det synes vi er et glimrende utgangspunkt for en som skal lede dette kurset!

Dette må du bare melde deg på!
Finn ut selv hvorfor så mange har sangkor som sin nr. 1 hobby!

Bindende påmelding innen 8. oktober til:
Aust-Agder musikkråd , P.b. 240, 4802 Arendal
Tlf. 37 00 55 47 E-post: aust-agder@musikk.no

Her kan du sende påmelding!

Inger H. Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART