Nordisk konferanse for musikk og musikkteknologi

Velkommen til tre innholdsrike dager spekket med foredrag og konserter med et kunstnerisk innhold på internasjonalt nivå. Som en del av festivalen har Punkt og Høgskolen i Agder gleden av å invitere til tidenes første nordiske konferanse for musikk og musikkteknologi i Kristiansand.


Velkommen til tre innholdsrike dager spekket med foredrag og konserter med et kunstnerisk innhold på internasjonalt nivå. Som en del av musikkfestivalen Punkt, kåret av BBC Music Magazine i 2005 til "årets mest innovative festival", har Punkt og Høgskolen i Agder gleden av å invitere til tidenes første nordiske konferanse for musikk og musikkteknologi i Kristiansand. Dette skal bli en årlig og unik arena for kompetanseutvikling, nettverksbygging og inspirasjon med fag på dagtid og Punkt-festivalen på kveldstid. Foredragene er åpne for alle.

Bekreftede foredragsholdere: Bill Bruford (UK) Nils Petter Molvær (N) Bernhard Günter (DE) Bugge Wesseltoft (N) Eivind Aarset (N) Arve Henriksen (N) Audun Kleive (N) DJ Strangefruit (N) Helge Sten (N) Per Martinsen (N)

Les mer på www.punktfestival.no

Inger H. Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART