Rastejazz på E-18

Ta en ekstra rast på vei til Sørlandet fredag 7. juli. Da vil du kunne oppleve storband-jazz med Gjerstad Storband som for 9. gang har konsert på Østerholtheia.


Gjerstad Storband skal for 9. gang arrangere Rastejazz på rasteplassen på Østerholtsheia v/E18 i Gjerstad Kommune, mellom Larvik og Arendal.

Arrangementet er et tiltak som oppfordrer ferietrafikantene som strømmer mot Sørlandet til å ta en ekstra rast på turen.

Gjerstad Storband og flere andre lokale aktører holder gratiskonserter fra kl 17 til 21. Det blir musikk i forskjellige sjangere; Jazz, latin, pop og rock fremført av storband og solister. Det er også salg av div. forfriskninger.

Rasteplassen har fiskevann, leikeområde og badeplass som gjør at både store og små får en bedre pause enn vanlig på bilturen.

Arrangementet er i samarbeid med Vegvesenet i Aust-Agders Trafikksikkerhetsforum, som ha stand med informasjon om trafikksikkerhet. og spørrekonkurranse med mange fine premier.

Lokale tilhørere er også hjertelig velkommen. Følg parkeringsanvisninger.

De som må igjennom bomstasjonen kan få byttet bompengebilletten i en vaffel hvis de tar en tur innom. Innkjøringen til rasteplassen er like etter bomstasjonen østfra.

Aust-Agder Blad

Aust-Agder Blad


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART