Rickie Lee Jones til Arendal

På tide å tørke støvet av platesamlingen din, eller i beste fall oppgradere den: Onsdag 28 juni gjester ingen ringere enn singer/songwriterenes førstedame Rickie Lee Jones Arendal Kulturhus. Og det er fortsatt billetter igjen.


Onsdag 28 juni har Arendal Kulturhus nok en gang klart å hanke inn et stort navn på plakaten sin. Chicago-fødte Rickie Lee Jones regnes av mange som en av vår tids beste singer/songwriters, kjent for sin særegne stemme, rytmiske vokal og hennes poetiske tekster.

Produksjonsleder Dag Tynes har store forventninger:

-Det er veldig stort. Hun har ikke vært i Norge så ofte før og det er flere år siden sist hun var her, sier han på telefon til fvn.no

Han kan også fortelle at hun heller ikke skal innom altfor mange andre byer i løpet av Norgesturneen, så Tynes føler at det er en ekslusiv konsert de kan presentere. Men litt nervøs før en stor konsert er det lov å være:

-Vi har solgt rundt 300 billetter, men har plass til 700, så jeg er litt spent. Jeg booker vanligvis ikke konserter, men denne kunne jeg ikke si nei til.

Rickie Lee Jones' karriere spenner seg over 25 mer eller mindre kritikkerroste år, og hun har kultstaus blant sine trofaste tilhengerskare. Hun nevnes ofte i samme åndedrag som blant andre Joni Mitchell og Tom Waits og det er nå seks år siden hun besøkte Norge sist.

Fædrelandsvennen

Fædrelandsvennen


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART