Risør Musikkteater satser på "Trollmannen fra Oz"

Roar Marcussen har "trykket på knappen" og det er klart for en ny storsatsing av Risør Musikkteater.


Fredag 17. november går teppet opp for familieforestillingen "Trollmannen fra Oz", en musikal som er vidunderlig eventyrlig med flere barn involvert. Det er også i dette stykket vi hører evergreenen "Over the rainbow".

Kunstnerisk leder Sverre Aukland og administrativ leder Laila Zøllner i Risør Musikkteater kan ønske velkommen til premiere i Risørhuset på Trollmannen fra Oz fredag 17. november. Av: Svein Walstad

Roar Marcussen har litt av en jobb foran seg med å skrive om noter han har fått tilsendt i posten. Det var han som hadde avgjørelsen, og i går "trykket han på knappen" og informerte kunstnerisk leder Sverre Aukland om at han er klar.

På plass

- Jeg fikk tilsendt noter i to avdelinger, den første sendingen var for spinkel til at jeg kunne si ja. Nå har jeg fått litt mer, og etter å ha sett gjennom to og et halvt kilo med materiale, ser jeg at vi kan få musikken på plass med lokale krefter. Men det blir litt av en jobb som venter, men jeg gleder meg, sier Marcussen. Og kunstnerisk leder Sverre Aukland fikk dermed den beskjeden har både håpet og ventet på, og nå blir det full fart med å komme i gang med øvelser.

Fast bestemt

- Vi var fast bestemt på at vi ville bruke Roar og lokale krefter når det gjelder musikk i neste oppsetningen, og nå er vi selvsagt glad for at den siden er løst. Vi har reservert Risørhuset til premiere fredag 17. november, og nå må vi finne de aktuelle skuespillerne til de forskjellige rollene. Det er flere barn involvert i oppsetningen, og det betyr at vi vil avholde audition en gang like over påske for å finne de rette personene, sier Aukland. Han og de andre involverte går dermed en hektisk, men helt sikkert spennende og morsom, førteatertid i møte.

Berører alle

Og et trofast teaterpublikum kan bare glede seg til en forestilling som berører noen strenger i de flestes hjerter. Den unge jenta Dorothy bor på en gård i Kansas, men en dag hun er borte blir gården tatt av en tornado. Dorothy våkner og ser at huset har landet på et helt fantastisk sted. Her møter hun en god og vond heks samt noen av innbyggerne i Oz. Den eneste som kan hjelpe henne å finne veien tilbake til Kansas er Trollmannen.

Aust-Agder Blad

Aust-Agder Blad


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART