Stem frem igjen din favoritt!

Verdensstjernen Jamie Cullum er ønsket tilbake til neste års Canal Street. Vi minner om avstemningen der du kan stemme frem din ønskereprise til neste års Canal Street festival. Foreløpig leder Jamie Cullum med Angelique Kidjo på 2. plass.


For tredje gang samarbeider Agderposten og Canal Street for å la jazz- og bluesfolket få det folket vil ha.
I år var Reidar Larsen ønskeartisten. Han fikk flest stemmer etter å ha spilt på festivalen i 2005. Og festivalledelsen farer ikke med tomme løfter. De sørget for at Larsen kom tilbake sterkere en noen gang.
Første gang det ble fristet med ønskeliste, fikk gitaristen Bjørn Berge flest stemmer. Han kom også tilbake. Det er derfor god grunn til å være med på årets avstemning.
(Følg lenken fra banneret oppe til venstre på nettsiden).

12 kandidater
-Vi strekker oss langt for å få vinneren på stemmelista tilbake til Arendal. Og vi håper at riktig mange benytter seg av muligheten de nå får, sier festivalleder Mats Aronsen og påtroppende pressesjef Hanne Juul.
De har plukket ut 12 av årets artister som du kan stemme på.
-Det er ikke helt enkelt å sette opp denne lista. Vi har jo bare gode knallgode artister og musikere på festivalen, gliser Aronsen.
Hanne Juul er enig, men de to er helt samstemte i hvem som til syvende og sist skal være med.

Fritt valg
I tillegg til de 12 navnene på lista kan du også stemme på din egen drømmeartist som du gjerne vil oppleve i Arendal.
-Det er vel så viktig at folk ønsker seg en artist som ikke har vært på Canal Street. Men det må være et realistisk ønske hvis det skal være noe håp om å bli hørt, understreker Hanne Juul.
-Det skal vel godt gjøres at en artist etter fritt ønske får flest stemmer. Men for oss i festivalledelsen er det viktig å få forslag. Alle forslag blir notert. Bodil Niska var ønsket av mange i fjor. Det la vi merke til, og i år var hun på plass, sier Mats Aronsen.

Premie
Nytt av året er at Canal Street vil gi premie til en av dem som blir med på avstemningen.
-Hva premien blir, får være en liten hemmelighet. Selvfølgelig må det bli gratisbillett til konserten med ønskeartisten, men vi får se om vi ikke finner på noe annet i tillegg, mener Mats Aronsen.

Agderposten

Agderposten


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART