Ungdom 16 til 22 år!

Meld dere på ungdomsmønstringa "Framtida i norsk jazz" og bli tatt ut til å spille på to profesjonelle jazzscener i november!


Sørnorsk og Østnorsk jazzsenter søker band til "Framtida i norsk jazz", 20. og 21. november 2006

De to jazzsentrene satser også i år på å gi unge jazzband mulighet til å presentere seg selv på to profesjonelle scener på Østlandet og Sørlandet. Vi arrangerer den første konserten mandag 20/11 på biscenen i Arendal kulturhus, som for øvrig er Arendal jazzklubb sin konsertscene. Den andre konserten tirsdag 21/11 arrangeres på BLÅ i Oslo.
Vi søker unge og stort sett ubeskrevne jazztalenter fra Østlandet og Sørlandet som ønsker å bruke denne muligheten for å spille og presentere seg på en profesjonell jazzscene og for jazzpublikum i Oslo og Arendal i november 2006. Bandene vi søker har medlemmer i alderen 16 - ca 22 år.

Bandene som spiller kan ikke påregne honorar men alle vil få en godtgjørelse som vil overstige utgiftene til den enkelte. Hvis det viser seg at vi likevel har midler igjen, vil vi kunne utbetale et lite honorar i etterkant. I tillegg dekker vi selvsagt reise, transport og eventuell overnatting (på rimeligste måte).
Begge konserter gjennomføres med PA, lydtekniker, lys og gode spilleforhold, - så det er en flott anledning for unge jazzmusikere å få presentert seg. Kanskje vil en slik presentasjon gi ny spillejobber for bandet ditt!

Meld dere på snarest! Ta også kontakt så fort som mulig hvis du har tips og ideer, eller be aktuelle band ta kontakt direkte med oss!
Håper du eller dere har anledning til å hjelpe oss med å spre info om dette slik at vi kan presentere Framtida i norsk jazz i november!
Band som vil være med må sende en demo på CD og en kort presentasjonstekst om bandet. Demoen behøver ikke være studiokvalitet, - men må være såpass at de som tar ut bandene skal kunne høre hva og hvordan dere spiller. Demo og presentasjon må være oss i hende INNEN 16. OKTOBER til:
(for band på Sørlandet): Sørnorsk jazzsenter, Postboks 240, 4802 ARENDAL
(for band på Østlandet): Østnorsk jazzsenter, Brennerivn 9, 0182 OSLO


Med vennlig hilsen

Inger Haugan Aasland Gisle Sandvand
Sørnorsk jazzsenter Østnorsk jazzsenter
37 00 55 48 / 905 99251 948 41223

Inger H. Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART