Vil du varme opp for Kaizers?

Er du trommeslager - eller har du lyst til å bli en? Nå har du muligheten til å slå med slegge og gravemaskin, på på hvitevarer, containervegger, oljefat og rivningskuler.


Det handler om Føling på fyllinga-arrangementet den 19. juli, på Heftingsdalen renovasjonsanlegg i Arendal. Hvor også Føling i fjæra-festival-sjefen Ari Behn er invitert.
- Vi vil ha folk som er glade i å lage lyd. Vi vil ha unge og gamle, kvinner og menn, sier Canal Street-festivalens daglige leder, Hilde Lona, til Dagbladet.no.


Mange kvinner
Festivalledelsen lokker med «store containere med dyp lyd, rivningskule, borhammere og oljefat.

- I forkant av Kaizers-konserten vil vi lage et oppvarmingsband av trommeslagere. Vi ønsker å plassere 60 mennesker rundt på fyllinga. Etter intensiv øving med vår kunstneriske leder, vil trommeslagerne holde en 15 minutters innledningskonsert før Kaizers Orchestra går på scenen, forteller Hilde Lona.

Det er Arendal Big Bands leder Audun Dertz, sjøl slagverker, som skal lære opp de trommehungrige.

- Rundt 30 personer har allerede meldt seg på. I kveld fikk jeg også en telefon fra to stykker fra Jæren som vil komme. Det som er artig, er at det har meldt seg omtrent like mange kvinner som menn, sier Lona.


Øl og vin på søpla
Festivalen samarbeider med Agder Renovasjon, og sier de vil få søppelanlegget til å framstå helt annerledes, nesten som en opplevelsespark, ifølge Fædrelandsvennen. Skjenkebevilling er også gitt til søppelfestivalen, melder Agderposten.

Canal Street ble første gang arrangert i 1997, i regi av Arendal kommune. På programmet står El Caco, Rangers, Sondre Lerche, Bo Kaspers, Sofian, Angelique Kidjo, Big Bang, samt Arendal Big Band og Jamie Cullum.

Les mer i

Dagbladet

dagbladet.no


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART