Framtidas musikere gir gratis konserter i Arendal!

Sangere og pianister fra musikkonservatoriet i Kristiansand gir konserter mandag 23. april i Barbu Kirke og onsdag 25. april i Arendal Gamle Rådhus. Begge konsertene finner sted klokken 19.00, og det er fri entre! Kom og opplev framtidas musikere og vakker musikk av Grieg, Chopin, Rachmaninoff, Liszt, Haydn, Medtner og Decaux!


Studenter fra HIA, musikkonservatoriet holder konsert i Barbu Kirke og Arendal Gamle Rådhus.

Sangere og pianister fra musikkonservatoriet i Kristiansand gir konsert mandag 23. april i Barbu Kirke og onsdag 25. april i Arendal Gamle Rådhus. Begge konsertene finner sted klokken 19.00.

Utøverne er studenter på den 3-årige Bachelor-utdanningen, ved siden av to studenter som holder på med første studieåret av den 2-årige Mastergrads-utdanningen.

Programmet veksler mellom klaver solo og sang med klaver-akkompagnement. Pianistene presenterer verker av kjente komponister som Grieg, Chopin, Rachmaninoff og Haydn - i tillegg til musikk av kanskje noe mindre kjente komponister som Medtner og Decaux; førstnevnte russisk og samtidig med Rachmaninoff - den andre fransk, samtidig med Debussy.

De to sangerne synger romanser av meget sentrale komponister fra romantikken, nemlig Chopin og Liszt. Vi kan vel imidlertid slå fast at disse utpregede klaverkomponister's sanger er mindre kjent.

IHA


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART