Kvalitet, stil og sjarm!

Medlemmene i Strannakoret og deres sangervenner fikk stående trampeklapp etter konserten i Arendal kulturhus søndag.


Medlemmene i Strannakoret klarte virkelig det de hadde satt seg fore, nemlig å gjøre 25-årsjubileet til den store koropplevelsen i 2007.

Over tre hundre mennesker hadde inntatt storsalen i Arendal kulturhus for å høre jubilanten og deres velklingende gjester.

Strannakoret har tydeligvis ligget i hard og lang trening. Sangene i programmet spente fra Kyrie Eleison og Evert Taube, til Beach Boys og ABBA.

Et av høydepunktene i Strannakorets egen avdeling, var Evert Taubes «Så skimrande var aldri havet», sunget med innlevelse og presisjon.

Den norsk vokalgruppa SOLFA, bestående av fire unge menn fra Hamar, hadde en egen fyldig avdeling. SOLFA er blant Norges fremste vokalgrupper, og framsto med både sang og humor av høy klasse.

Distriktets egen kvartett, «4 Ville» leverte noen flotte enkeltnumre. De fire er amatører på høyt nivå.

I forkant av konserten hadde Strannakoret og gjester fra bl.a. Vegår Vocale og «Bare for gøy» på Hope, hatt workshop under ledelse av guttene i SOLFA.

Resultatet var et blandet storkor med sangere som var imponerende samkjørt etter bare én øvelse.

Amund Oserud Bentzen i SOLFA hadde gitt Alf Prøysens «Tango for to» et spennende arrangement, og sangerne grep tilhørerne med en kombinasjon av ekte prøysensk ånd og sydlandsk stemning og fyrrighet.

Strannakoret kan ta fatt på sine neste 25 år i trygg forvissning om at de 25 første ble avsluttet på en imponerende måte!

Tvedestrandsposten

Tvedestrandsposten


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART