Takk Canal Street!

Scenene er rigget ned og pølseteltene pakket bort. Arendal begynner å få tilbake sitt vanlige utseende og mange arendalitter er festivalmette. Men det er en god metthet, en tilfredstilt sult.


Canal Street er ikke bare en musikkfestival, det er en ukeslang folkefest. Konsertene er selvfølgelig viktigst. Opplevelser blir delt, og høydepunkter blir beskrevet med entusiasme.

På Fiskebrygga møtte vi engelske Moira Mitchell og Tim Acott. Til vanlig bor paret i Canterbury, men de hadde avsatt noen dager av sin norgesferie i Arendal og var imponert. Det samme var dansker, svensker ja til og med bergensere og trøndere hadde lovord å gi.
God Arendalsreklame har det vært. Selv med fulle uterestauranter og et
myldrende gateliv til langt ut i de små nattetimer var det ikke mange
ubehagelige episoder å observere.

Artistene var mange og varierte. Så pakka var programet at det var vanskelig å velge. Den største opplevelsen for mange var Gary Moore som toppet en allerede vanvittig vellykket kveld. For andre var det kanskje Gypsy Kings som med sin smittende entusiasme fikk nesten firetusen mennesker til å være med på refrenget. Og ikke å forglemme de lokale artistene som Gregertsen/Rannekleiv Vørld Tur 07, Inger Marie Band og Torungen Storband for å nevne noen som var med på å gjøre det hele til en vellykket festival med lokal forankring.

Takk til festivalledelsen og alle de frivillige som har gjort dette mulig og lykke til med neste år.

Arendals Tidende: http://www.arendals-tidende.no/nyhet.cfm?nyhetid=1174

Arendals Tidende


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART