Verdens beste på Prommen

Risør Jazzklubb inviterer til et møte med Motif og verdens beste unge jazztalent på Prommen i kveld.


I kveld, onsdag 31. januar, er det duket for en solid jazzkveld på Promenaden i regi av Risør Jazzklubb. Bandet er Motif, og bak dette navnet skjuler det seg et knippe musikere som enkeltvis har kunnet notere seg for solid omtale, som eksempelvis Mathias Eick. For få uker siden var han over i New York og kom hjem med prisen som verdens beste unge jazztalent. Å spille i lille Risør blir kanskje et lite antiklimaks?

På den annen side; bandet har fremført sin musikk på en rekke scener verden rundt, også på mindre klubber, og da burde Promenaden Pub være det rette stedet.

Når det gjelder musikken, leser vi dette i pressemeldingen:

"Blandingen av komponert musikk og lange improviserte strekk er det som danner ryggraden i ensemblet, blandet med en solid dose energi og trøkk! Bandmedlemmene møttes da de studerte på jazzlinja ved konservatoriet i Trondheim, og alle jobber nå aktivt som freelance-musikere i Norge og Norden forøvrig."

Konserten i morgen kveld er den første jazzklubben inviterer til i år, og med et band hvis musikere også er med i andre konstellasjoner; Come Shine, Motorpsycho og Jaga Jazzist, for å nevne noen, burde mange finne veien ut Strandgata selv om det skjer på en onsdag!

Motif består av: Atle Nymo, tenorsaksofon/bassklarinett, Mathias Eick, trompet,

Håvard Wiik, piano, Ole Morten Vågan,bass og Håkon Mjåset Johansen, trommer.

Aust-Agder Blad

Aust-Agder Blad


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART