PIANO MARATON 29. MAI!

Bygland, Evje og Hornnes kulturskole arrangerer PIANO MARATON torsdag 29. mai kl. 15 - 21 i FURULY på Evje! Vi skal prøve å holde det gående med pianospill uavbrutt i 6 timer!! I Furuly har vi fått et flott gammelt flygel som er så bra å spille på!!! Dette gjør det mye gøyere å opptre.


Vi kommer antagelig ikke inn i Guiness Book of Records, men det skal bli kjempemoro å prøve. Vi begynner kl. 15 og slutter kl. 21. ALLE pianoelever i Evje og Hornnes kommune MÅ delta med å spille minst 1 stykke. Og vi inviterer elever fra andre kommuner til å delta: Bygland, Valle, Iveland, Songdalen.

I Furuly har vi fått et flott gammelt flygel som er så bra å spille på!!! Dette gjør det mye gøyere å opptre.

Slik blir de 6 timene organisert:

Det vil bli satt opp en rekkefølge av elever. De spiller etterhverandre, helst bare 1 stykke fra hver elev. Så går det i turnus. Det vil si at hver elev kan spille flere ganger utover dagen/kvelden. Du bestemmer selv hvor ofte du vil spille. Elevene fra Evje og Hornnes kommune tar seg av første timen (kl 15 - 16) slik at de som må reise langt får bedre tid på seg. Etterhvert inkluderer vi alle elever.

Det er ikke krav om at du må sitte og høre hele tiden. Det er fritt fram å kunne komme og gå. Foreldre, søsken og hvem som helst er velkommen til å være publikum! Det vil bli organisert noen aktiviteter i andre rom i Furuly; (for eksempel maling og tegning), og det er lov å gå bort til Evje sentrum. Men det er et krav som vi tar ganske strengt: alle må være til stedet til slutt (kl. 20.30 - 21.00). Da spiller de eldste elevene noen festlige stykker, det blir noen "jukseinnslag" og helt til slutt blir det bløtkakefest. En representant fra Evje og Hornnes Sparebank er tilstedet for å ta imot en kjempestor takk fra oss alle. Det er banken som har betalt flygelet for oss!!!!! En fotograf fra avisen kommer og tar bilder av oss også.

Dette arrangement er årets avslutning for pianoelevene iBygland, Evje og Hornnes kulturskole. Hvis du lurer på noe kan du ringe Maggie eller Nina.

Gled deg til en annerledes, sprelsk og litt sprø avslutning! Vi trenger ALLE for at dette skal gå i boks.


Beste pianohilsener fra Nina Irslinger 99021728 og Maggie Beresford 97140842

26.05.2008 Inger Haugan Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART