Norsk musikkråd åpnet nytt nettsted

Norsk musikkråds nye nettsted musikklokaler.no ble under helgens Musikkting høytidelig åpnet av Ordfører i Drammen kommune Tore Opdal Hansen. Kilde. musikk.no


Åpning skjedde i forbindelse med Musikktingets fagkonferanse som i år tok for seg temaene kulturloven, "Gode lokaler for musikk" og norsk musikkbransjes egen hørselskampanje "Grenser for lyd".

Musikklokaler.no er et nytt kunnskapsnettsted for initiering, etablering, utbedring og drift av lokaler til musikkformål og er utviklet av Norsk musikkråds utvalg for musikklokaler. Nettstedet fokuserer på lokaler til både øving og konserter, innenfor alle musikksjangre.


Norsk musikkråd har siden 1989 engasjert seg i arbeidet med lokaler til musikkformål, og prøver bl a gjennom dette nettstedet å bidra til å bedre situasjonen. Nmr har gjennom årene opparbeidet mye verdifull kunnskap som kan hjelpe både kommuner, musikkmiljøer og andre som arbeider med slike saker. Ved hjelp av musikklokaler.no gjøres denne informasjonen tilgjengelig for andre.

25.10.2009 Inger Haugan Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART