Har DU sunget i Sørlandske korverksted?

Som mange muligens har fått med seg, ble Sørlandske Korverksted (SKV) nedlagt i fjor. Et meget spesielt kor, etablert for sin tid, er dermed gått over i historien. Men ikke i glemselen! Koret har siden starten hatt en meget omfangsrik utklippsbok/scrap-bok. Siden boka er av historisk interesse, skal den overlates til Arkivet i Aust-Agder, men noen av oss syntes at alle som har vært medlemmer i SKV, og kanskje andre interesserte, skulle få tilgang til boka, diverse bilder og annet uten å oppsøke Arkivet i Aust-Agder og NÅ er anledningen her!Som mange muligens har fått med seg, ble Sørlandske Korverksted (SKV) nedlagt i fjor. Et meget spesielt kor, etablert for sin tid, er dermed gått over i historien. Men ikke i glemselen! Koret har siden starten hatt en meget omfangsrik utklippsbok/scrap-bok. Den rakk å bli på det nærmeste full. Siden boka er av historisk interesse, skal den overlates til Arkivet i Aust-Agder sammen med alle andre relevante arkiv-dokumenter. MEN…noen av oss syntes at alle som har vært medlemmer i SKV, og kanskje andre interesserte, skulle få tilgang til boka, diverse bilder og annet uten å oppsøke Arkivet i Aust-Agder og NÅ er anledningen her!

Ivrige gamle SKV-sangere har derfor jobbet med å skanne inn hele scrap-boka i jpg/tif-format. Sammen med bilder, liste over alle medlemmer vi har klart å finne, og en historisk oversikt over korets bragder gjennom 26 år, er den lagt inn på en CD som vil være tilgjengelig for alle interesserte.

CD-en kan fås ved å kontakte Aust-Agder musikkråd (e-post: aust-agder@musikk.no ).

SKV ønsker å takke alle gamle medlemmer for innsatsen opp gjennom årene, og håper mange benytter anledningen til å sikre seg et minne fra en svunnen tid.

24.02.2013 Inger Haugan Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART