Arendal jazzklubb 10 år

Aust-Agder musikkråd var fødselshjelper og initiativtaker da Arendal jazzklubb så dagens lys 13.mai 2002, - og vi kan konstatere at 10-årigen er blitt en livskraftig jazzklubb som virkelig har markert seg i regionens musikkliv. I løpet av 10 år har Arendal jazzklubb hatt 168 konserter med 1142 musikere - for 13708 publikummere! Det betyr at klubben har hatt gjennomsnittlig 6 til 7 musikere pr. konsert (storband og julejammene trekker opp snittet en god del). Gjennomsnittsbesøk har vært 82 pr konsert, noe vi synes er knallbra for en klubb i en forholdsvis liten Sørlandsby. Dagens oppslag i Agderposten finner du her. Vi gratulerer jubilanten og ønsker lykke til med jubileumskonsert lørdag 17.november!Jazzklubben skriver på sin nettside:

17.11.12 Espen Ruds Bidevind

Vi feirer oss selv med bestillingsverk

Det er med stor glede Arendal jazzklubb kan presentere et eget bestillingsverk i forbindelse med vårt 10 års-jubileum. En nestor i norsk jazz, Espen Rud, har skrevet dette verket for jazzklubben. Rud har vært en del av den norske musikkscenen siden 60-tallet og har både vunnet Spellemannsprisen og Buddyprisen. Til bestillingsverket har Rud satt musikk til forfatteren Stein Verstos tekster. Versto har tidligere skrevet for bl.a. Odd Norstoga og Herborg Kråkevik. Akkompagnert av et knippe toppmusikere, blir tekstene fremfør av ingen ringere enn Lars Klevstrand. Jazzklubben takker alle publikummere som har støttet oss i 10 år med denne musikalske gaven fra oss til dere!

I samarbeid med og støttet av Sørnorsk jazzsenter og Norsk kulturråd.

Espen Rud - trommer, Lars Klevstrand, vokal/akustisk gitar, John Pål Inderberg,barytonsaks, Frode Nymo altsaks, Atle Nymo tenorsaks, Erlend Slettevoll piano, Terje Gewelt, bass, Jai Shankar, tablas. Gjesteartist: Espen Larsen gitar.


24.02.2013 Inger Haugan Aasland


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART