Arendal korfestival 6. - 8.juni 2014

Siste nytt: Stiftelsen Arendal korfestival er nå historie og ble avviklet som stiftelse før årsskiftet 2014/2015. Det ble 16 flotte festivaler med mange gode minner. Så får tiden vise om vi satser igjen på ny korfestival, da i musikkrådets egen regi.

Juni 2014:
Styret og stab i Arendal korfestival vil takke deltakende kor og publikum for tre herlige festivaldager med mye sang og moro!
Festivalen i år var den 16. i rekken, og vemodig nok også den siste. Stiftelsen blir oppløst i løpet av 2014, men det er ikke umulig at vi prøver oss igjen med ny korfestival om noen år hvis interessen er der. Riktig god sommer alle sammen!

----------------------

Arendal korfestival ønsker velkommen til sommerens vakreste koreventyr i Arendal 6. til 8. juni 2014! Vi kan love en helg med mye musikalsk og sosial moro, korsang og hyggelig opplevelser i et sommerlig Arendal. Sang, sol og sjø er vårt varemerke!

Festivalen har eksistert i 16 år og har hatt deltakere fra hele landet pluss gjestende kor fra Danmark og Skottland. Ekstra hyggelig er det at mange kor som har deltatt tidligere år velger å kommer tilbake og legger inn festivalen som fast kortur annet hvert år. Flere kor som treffes igjen utvikler seg som vennskapskor og har kontakt utover festivalen.

9 kor fra 8 fylker deltar i år:
Øss blanda, Notodden Mannssangforening, Rause Røster, Mannskoret Ørnen, Tønsbergkoret, Humlekoret, Kvinner og Klang, Kor X, Gjøvik, Sangkoret Dråpen


Festivalp