Søke

27.01.2017 22:17 Skrevet av Aust-Agder musikkråd

Hvis du/ditt lag ikke har søkt VO-støtte før må dere første gang fylle ut dette skjemaet. For dere som har søkt tidligere fraråder vi å kopiere kurs i KursAdmin, dette fordi det krever såpass mye redigering og rettelser at det går like fort å registrere nytt kurs. Regelverket sier at kurs skal være opprettet og godkjent før øvingen starter. I spesielle tilfeller kan vi være fleksible i forhold til dette.

Husk at du må bruke Firefox eller Chrome til dette programmet - andre nettlesere virker ikke godt nok. Begynn med å logge deg inn på siden din i KursAdmin, klikk her. Videre instruks finner du under kopiere kurs-linken, og her under Søke.

1 - Sende søknad

Etter at du har opprettet kurset må du trykke på knappen "Send til godkjenning" - det er dette som er den formelle søknaden.

Når kurset er godkjent herfra vil det stå med status Planlagt oppe til høyre.


 

2 - Åpne kurset

Når kurset/øvingene er kommet i gang må man selv ÅPNE det manuelt: Trykk på REDIGER-knappen, og endre feltet Status fra Planlagt til Åpnet.

Dette er viktig, hvis du glemmer dette får du aldri opp knappen som heter "AVSLUTT KURS" og den trenger du for å ferdigrapportere kurset når semesteret er slutt.


 

3 - Repertoar

Repertoar må lastes opp som en egen fil (word-dokument el.l.).

Hvis ikke det grønne symbolet virker er det fordi du er i feil nettleser; man MÅ være i Mozilla Firefox eller i Google Chrome for at dette programmet skal virke.


Øvingsstøtte for kor, band, spelemannslag, korps og orkester

Aust-Agder musikkråd forvalter gjennom Musikkens studieforbund tilskudd til voksenopplæring i musikk. VO-støtte er et skattefritt tilskudd til organisert opplæring. Organisert vil si at man må være medlem i en av våre medlemsorganisasjoner for å få denne støtten. Alle overskrifter fungerer som link til mer tekst om emnet - klikk på disse så finner du mer info.

Øvingsstøtte for kor, band, spelemannslag, korps og orkester - les hele sakenRegistrere deltakere

Alle deltakerne (og evt dirigent/instruktør) må legges inn i på kurset ditt i KursAdmin. Velg fanen Deltaker etter at du har åpnet kurset.

Registrere deltakere - les hele sakenDatoer og frammøte

Legg inn faktiske øvingsdatoer, og før fremmøte på hver enkelt deltaker.

Datoer og frammøte - les hele sakenLegge til repertoar/faglitteratur

Repertoaret/faglitteratur skal helst legges inn når du oppretter kurset. Hvis du har glemt det, må du legge det til så snart som mulig - senest før du avslutter kurset - siden repertoarliste er et krav for å få dette tilskuddet.

Legge til repertoar/faglitteratur - les hele sakenAvslutte / Rapportere

Etter at semesteret er avsluttet og fremmøte er ført, må kurset Avsluttes for at man skal få tilskuddet. Det er en enkel prosedyre på dette for at timetall, kjønn og alder på de som har deltatt i opplæringen skal bli rapportert inn til SSB som fører statistikk over musikkaktiviteten over hele landet.

Avslutte / Rapportere - les hele sakenKopiere kurs i Kursadmin

Hvis du allerede er inne i systemet og har hatt kurs før, finner du veiledning til hvordan kopiere forrige kurs her.

OPPRETTE NYTT KURS VED Å KOPIERE ET EKSISTERENDE:

  • Logg deg inn, velg KURS, stå i Kurssenter, trykk Kopier kurs-knappen.
  • Trykk "Kopier og endre"-knappen.

  • Begynn med å korrigere navnet på kurset: Lagets navn først, deretter semester, til slutt evt stemmeinndeling (eller andre ting til internt bruk). Eks: "Sangfuglene VÅR14 sopraner"

  • Endre datoer så de blir korrekt for det nye semesteret. Vær obs når du gør dette, kanskje du må gjøre det flere ganger før det blir riktig. (Programmet har dessverre en lei tendens til å legge inn dagens dato samme hva man skriver. Dette håper vi blir fikset snart.)

  • Trykk "Lagre og tilpass". Husk at du når som helst kan gå tilbake til kurset ditt og endre det du ønsker.


Semestrene går fra 1. januar - 30. juni og fra 1. juli - 31. desember. Pass på at datoene dine holder seg innenfor disse datoene, ellers kan kurset ditt forsvinne "under radaren" når det skal betales ut tilskudd.

Nå må du sende inn søknaden så kurset blir godkjent. Repertoar skal helst legges til før kurset starter. Legg det til så snart som mulig hvis du ikke har det klart før semesterstart.

Tilbake til SØKE.


Kontakt oss

Aust-Agder musikkråd
Postboks 240
4802 Arendal

E-post: aust-agder(a)musikk.no
Tlf 37 00 55 48

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART