Spennende korpsvår

08.11.2016 11:48 Skrevet av Korpsnett

Korpsnett Norge inviterer til Landsstevne for voksenkorps og NM i marsjering. På Smågardistvestivalen blir det tattoo med Alexandria Marching Band fra Minnesota og H.M. Kongens Garde blant deltakerne.

Landsfestival for voksenkorps

Hillestad Promenadeorkester inviterer til voksenkorpsstevne i Holmestrand 13. og 14. juni. På programmet står blant annet korpsparader, bryggekonsert og kirkekonsert.
Stevnet inngår som en del av Kulturfestivalen i Holmestrand, og er også landsstevne for Korpsnett Norge. Alle voksenkorps er velkomne til å delta, uavhengig av organisasjonstilknytning.
Les mer om festivalen på www.voksenkorps.no.
Kulturfestivalen i Holmestrand varer fra 11. til 21. juni og omfatter en rekke ulike arrangementer. Mer informasjon finnes på holmestrandkulturfestival.blogspot.no.

Norgesmesterskap i marsjering

Korpsnett Norge inviterer til norgesmesterskap i marsjering i Bærum 20. juni.
Konkurransen avholdes innendørs på Nadderud Arena i Bærum. Her kan korps konkurrere om å hevde seg i to kategorier: gatemarsj og formasjonsmarsj.
Det konkurreres i klassene skolekorps og åpen klasse, med forbehold om tilstrekkelig påmelding.
NM i marsjering arrangeres under Smågardistfestivalen som er en del av Smågardistene - Stabekk skoles musikkorps´ 100 års jubileum.
Mer informasjon om konkurransen finnes på http://www.korpsnett.no/nm/.

Smågardistfestivalen

Smågardistene – Stabekk skoles musikkorps er 100 år i 2015. I den anledning arrangerer korpset sin egen festival.
Smågardistfestivalen avholdes 19.-21. juni i Bærum. Påprogrammet står blant annet Tattoo med Alexandria Marching Band fra Minnesota og H.M. Kongens Garde blant deltakerne. Det arrangeres også norgesmesterskap i marsjering i samarbeid med Korpsnett Norge, marsjeringsseminar, og selvfølgelig konserter.
Du kan lese mer om smågardistfestivalen på http://festival.smagardistene.no


Vi jobber med nye nettsider

Vest-Agder musikkråd skal i løpet av vinteren 2019 få ny nettsider. I mellomtiden vil aktiviteten på nettsiden være minimal. Ta kontakt på vest-agder@musikk.no om du lurer på noe du ikke finner ut av her.PRØVESPILL FOR SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND 2018-2019

Sørnorsk Ungdomsstorband (SNUS) er et regionalt ensemble som drives av Sørnorsk jazzsenter. Dette storbandet er et tilbud for musikkutøvende ungdom i Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark der de får anledning til å utvikle sine ferdigheter som utøvere og ensemblemusikere i storbandformatet. Nå er tiden inne for prøvespill!

 

PRØVESPILL FOR SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND 2018-2019 - les hele sakenArendalsuka: Debatt, stand og fest!

Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund vil være hjertelig tilstede under hele Arendalsuka 2017. Den etterhvert så tradisjonsrike politiske mønstringen går av stabelen 14. - 19. august. Vi kjører igang både fest og debatt, i tillegg til at vi som vanlig viser frem litt av det store mangfoldet i det musikklivet. Vi låner ut standen vår til musikkorganisasjoner som ønsker standplass noen timer - ta kontakt!

Arendalsuka: Debatt, stand og fest! - les hele sakenBjarne Dæhli er ny generalsekretær i Norsk musikkråd

Tidligere leder i LNU, Bjarne Dæhli, er ansatt som ny generalsekretær i Norsk musikkråd fra nyttår. "Han har den perfekte kombinasjonen av bred politisk forståelse, erfaring fra både organisasjonslivet og privat sektor, og et stort engasjement for feltet. Vi er overbevist om at vi har funnet den riktige lederen i Bjarne Dæhli", sier Eline Moe Melgalvis, styreleder i Norsk musikkråd.

Bjarne Dæhli er ny generalsekretær i Norsk musikkråd - les hele saken

Nye kurs med AKKS!

AKKS Kristiansand klar med nye instrument-, vokal- og teknikk-kurs. Alle over 14 år kan delta på AKKS sine kurs, og tilbudet varierer fra sesong til sesong. Les mer og meld deg på her.

Nye kurs med AKKS! - les hele sakenHøstprogram fra Musikkens Venner

Musikkens Venner Kristiansand er den eneste konsertarrangøren i Kristiansand som arrangerer kammerkonserter på profesjonelt nivå, og spiller dermed en viktig rolle i Kristiansands musikkliv. Nå er de klar for nok en konserthøst!

Høstprogram fra Musikkens Venner - les hele saken


Kontakt oss

Postadressse: Postboks 517 Lundsiden, 4605 Kristiansand

Besøksadresse: Fylkeshuset, Tordenskjoldsgt 65, 4614 Kristiansand

Telefon: Telefon +47 38074607

E-mail: vest-agder@musikk.no

Mobil: Øyvind Nyvoll - 93405355