Nye nettsider i Finnmark musikkråd

27.11.2014 14:25 Skrevet av Kjell Magne Stålsett

Finnmark musikkråd er nå klare med ny design på nettsideen. samtidig med ny design håper vi også å kunne bringe diverse informasjon fra musikkrådet og fra musikkråd-systemet. De nye nettsidene er mer moderne og skal også være lettere å finne fram i. Utseendet er også tilpasset nye lese-enheter, nettbrett og mobiltelefon. "Vi er ikke helt ferdig med tilpasningene til mindre nettbrett og mobiltelefoner enda, men dette kommer om ikke så lenge", sier daglig leder Kjell Magne Stålsett i en kommentar.

Det gamle designet hadde vart i over 10 år, og det var på høy tid med en ansiktsløfting. De lokale musikkrådene vil også kunnme bruke det nye desiget når de oppretter nettsider.

"Det nye designet legger større vekt på bildebruk - dette blir en utfordring for oss som skal jobbe med sidene men samtidig blir de forhåpentligvis mye mer tiltalende for brukerne", sier Kjell Magne. "Nå venter vi på at den nye nettportalen for hele musikklivet - musikk.no - skal komme i ny design - dette skal skje i løpet av januar. Det blir også mer krysspublisering slik at det skal bli lettere å finne fram, og aktuelle musikknyheter fra alle musikrådene i landet samles også i ett og samme system."

"Dette gleder vi oss til - håper også at brukerrne våre blir fornøyde", sier Kjell Magne til slutt.

Tips en venn om denne artikkelen

Innkalling til årsmøte 2017

Det innkalles med dette til årsmøte i Finnmark musikkråd lørdag 25. mars 2017 kl. 11.00 - 16.00. Møtested: Scandic hotell Vadsø

Innkalling til årsmøte 2017 - les hele sakenFinnmark musikkråd søker daglig leder

Finnmark musikkråd skal ansette daglig leder i 50 % stilling med mulighet for utvidelse. Vi søker etter en selvstendig, handlekraftig og kunnskapsrik kulturarbeider.

Finnmark musikkråd søker daglig leder - les hele sakenKOMP - søknadsfrist 10.2.2015

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen jazz, rock, folkemusikk og verdensmusikk.

KOMP - søknadsfrist 10.2.2015 - les hele sakenØkning i tilskudd til voksenopplæring i Finnmark

Kursarrangørene til Musikkens studieforbund har innrapportert flere studietimer første halvår i år. Dette gir økte tilskudd til lagene.

Økning i tilskudd til voksenopplæring i Finnmark - les hele sakenENDELIG - Akustikkstandard på høring

ENDELIG er den her!
Musikklivet har i alle år slitt med lite egnede lokaler til både øving og konserter. Spesielt har det lokale musikklivet, kor, korps og band måttet øve og i mange tilfeller også holde sine konserter i lokaler som langt fra passer til deres type musikk. «Etter flere tiårs arbeid ønsker vi en norsk standard for akustikk i musikklokaler hjertelig velkommen», sier Jon G. Olsen som er leder i Norsk musikkråds utvalg for musikklokaler.

ENDELIG - Akustikkstandard på høring - les hele sakenÅrsmøtet arrangeres i Hammerfest fredag 15.november 2013

Årsmøtet i Finnmark musikkråd, som ble utsatt fra i vår, avholdes i Hammerfest fredag 15.november 2013, jfr innkalling

ÅRSMØTET ER UTSATT PÅ GRUNN AV VÆRMELDINGA.

SISTE: Styret har vedtatt å avholde årsmøtet samme tid og sted som Finnmark korforbund innen utgangen av mars 2014. Vi kommer tilbake med ny innkalling.

Årsmøtet arrangeres i Hammerfest fredag 15.november 2013 - les hele sakenKOMP-MIDLENE for 2013 fordelt

KOMP-MIDLENE for 2013 er nå fordelt og følgende lag I Finnmark fikk tilskudd:

KOMP-MIDLENE for 2013 fordelt - les hele sakenOver 1 mill fra Musikkutstyrsordningen i 2013 til Finnmark

Også siste tildeling fra Musikkutstyrsordningen var positiv for Finnmark, men vi skulle gjerne sett flere gode søknader fra fylket.

Over 1 mill fra Musikkutstyrsordningen i 2013 til Finnmark - les hele saken


Kontakt oss

Finnmark musikkråd
Telefon: 78 95 31 20
E-post: finnmark@musikk.no

Postadr: Boks 30, 9811 VADSØ
Besøksadr. Banken, Tollbugt 16, VADSØ

VIS KONTAKTSKJEMA