KOMP-MIDLENE for 2013 fordelt

27.11.2014 14:25 Skrevet av Kjell Magne Stålsett

KOMP-MIDLENE for 2013 er nå fordelt og følgende lag I Finnmark fikk tilskudd:

I år var det 4 søkere som fikk tilskudd, mens det i 212 var bare en søker som fikk tilskudd fra denne potten. "Dette er en gledelig utvikling, vi håper at enda flere søker, og før tilskudd i 2014", sier daglig leder Kjell Magne Stålsett i en kommentar.

Følgende fikk tilskudd:


Se hele tildelingen her: http://www.musikk.no/musikk/komp/hoyre-meny/tildelinger/


Innkalling til årsmøte 2017

Det innkalles med dette til årsmøte i Finnmark musikkråd lørdag 25. mars 2017 kl. 11.00 - 16.00. Møtested: Scandic hotell Vadsø

Innkalling til årsmøte 2017 - les hele sakenFinnmark musikkråd søker daglig leder

Finnmark musikkråd skal ansette daglig leder i 50 % stilling med mulighet for utvidelse. Vi søker etter en selvstendig, handlekraftig og kunnskapsrik kulturarbeider.

Finnmark musikkråd søker daglig leder - les hele sakenKOMP - søknadsfrist 10.2.2015

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen jazz, rock, folkemusikk og verdensmusikk.

KOMP - søknadsfrist 10.2.2015 - les hele sakenØkning i tilskudd til voksenopplæring i Finnmark

Kursarrangørene til Musikkens studieforbund har innrapportert flere studietimer første halvår i år. Dette gir økte tilskudd til lagene.

Økning i tilskudd til voksenopplæring i Finnmark - les hele sakenENDELIG - Akustikkstandard på høring

ENDELIG er den her!
Musikklivet har i alle år slitt med lite egnede lokaler til både øving og konserter. Spesielt har det lokale musikklivet, kor, korps og band måttet øve og i mange tilfeller også holde sine konserter i lokaler som langt fra passer til deres type musikk. «Etter flere tiårs arbeid ønsker vi en norsk standard for akustikk i musikklokaler hjertelig velkommen», sier Jon G. Olsen som er leder i Norsk musikkråds utvalg for musikklokaler.

ENDELIG - Akustikkstandard på høring - les hele sakenÅrsmøtet arrangeres i Hammerfest fredag 15.november 2013

Årsmøtet i Finnmark musikkråd, som ble utsatt fra i vår, avholdes i Hammerfest fredag 15.november 2013, jfr innkalling

ÅRSMØTET ER UTSATT PÅ GRUNN AV VÆRMELDINGA.

SISTE: Styret har vedtatt å avholde årsmøtet samme tid og sted som Finnmark korforbund innen utgangen av mars 2014. Vi kommer tilbake med ny innkalling.

Årsmøtet arrangeres i Hammerfest fredag 15.november 2013 - les hele sakenOver 1 mill fra Musikkutstyrsordningen i 2013 til Finnmark

Også siste tildeling fra Musikkutstyrsordningen var positiv for Finnmark, men vi skulle gjerne sett flere gode søknader fra fylket.

Over 1 mill fra Musikkutstyrsordningen i 2013 til Finnmark - les hele sakenNye nettsider i Finnmark musikkråd

Finnmark musikkråd er nå klare med ny design på nettsideen. samtidig med ny design håper vi også å kunne bringe diverse informasjon fra musikkrådet og fra musikkråd-systemet. De nye nettsidene er mer moderne og skal også være lettere å finne fram i. Utseendet er også tilpasset nye lese-enheter, nettbrett og mobiltelefon. "Vi er ikke helt ferdig med tilpasningene til mindre nettbrett og mobiltelefoner enda, men dette kommer om ikke så lenge", sier daglig leder Kjell Magne Stålsett i en kommentar.

Nye nettsider i Finnmark musikkråd - les hele saken


Kontakt oss

Finnmark musikkråd
Telefon: 78 95 31 20
E-post: finnmark@musikk.no

Postadr: Boks 30, 9811 VADSØ
Besøksadr. Banken, Tollbugt 16, VADSØ

VIS KONTAKTSKJEMA