KOMP - søknadsfrist 10.2.2015

26.01.2017 12:10 Skrevet av

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen jazz, rock, folkemusikk og verdensmusikk.

KOMP støtter både korte og lengre kurs. Det gis primært støtte til innhenting av eksterne instruktører (honorar/reise, opphold) eventuelt også særskilte kostnader til kurslokaler.

For hvem:

Alle mer eller mindre organiserte sjangerrelaterte miljøer og aktører kan søke, f. eks organisasjoner, bandsammenslutninger/storband/lag, arrangører/klubber, frittstående grupper, kulturskoler og andre offentlige aktører. Opplæringsprosjketer som når mange aktive prioriteres.

Søknader sendes elektronisk. Søknad  og mere informasjon her: http//www.musikk.no/portal/norsk-musikkrad/soknadsfrist-fo/

 

 

 


Innkalling til årsmøte 2017

Det innkalles med dette til årsmøte i Finnmark musikkråd lørdag 25. mars 2017 kl. 11.00 - 16.00. Møtested: Scandic hotell Vadsø

Innkalling til årsmøte 2017 - les hele sakenFinnmark musikkråd søker daglig leder

Finnmark musikkråd skal ansette daglig leder i 50 % stilling med mulighet for utvidelse. Vi søker etter en selvstendig, handlekraftig og kunnskapsrik kulturarbeider.

Finnmark musikkråd søker daglig leder - les hele sakenØkning i tilskudd til voksenopplæring i Finnmark

Kursarrangørene til Musikkens studieforbund har innrapportert flere studietimer første halvår i år. Dette gir økte tilskudd til lagene.

Økning i tilskudd til voksenopplæring i Finnmark - les hele sakenENDELIG - Akustikkstandard på høring

ENDELIG er den her!
Musikklivet har i alle år slitt med lite egnede lokaler til både øving og konserter. Spesielt har det lokale musikklivet, kor, korps og band måttet øve og i mange tilfeller også holde sine konserter i lokaler som langt fra passer til deres type musikk. «Etter flere tiårs arbeid ønsker vi en norsk standard for akustikk i musikklokaler hjertelig velkommen», sier Jon G. Olsen som er leder i Norsk musikkråds utvalg for musikklokaler.

ENDELIG - Akustikkstandard på høring - les hele sakenÅrsmøtet arrangeres i Hammerfest fredag 15.november 2013

Årsmøtet i Finnmark musikkråd, som ble utsatt fra i vår, avholdes i Hammerfest fredag 15.november 2013, jfr innkalling

ÅRSMØTET ER UTSATT PÅ GRUNN AV VÆRMELDINGA.

SISTE: Styret har vedtatt å avholde årsmøtet samme tid og sted som Finnmark korforbund innen utgangen av mars 2014. Vi kommer tilbake med ny innkalling.

Årsmøtet arrangeres i Hammerfest fredag 15.november 2013 - les hele sakenKOMP-MIDLENE for 2013 fordelt

KOMP-MIDLENE for 2013 er nå fordelt og følgende lag I Finnmark fikk tilskudd:

KOMP-MIDLENE for 2013 fordelt - les hele sakenOver 1 mill fra Musikkutstyrsordningen i 2013 til Finnmark

Også siste tildeling fra Musikkutstyrsordningen var positiv for Finnmark, men vi skulle gjerne sett flere gode søknader fra fylket.

Over 1 mill fra Musikkutstyrsordningen i 2013 til Finnmark - les hele sakenNye nettsider i Finnmark musikkråd

Finnmark musikkråd er nå klare med ny design på nettsideen. samtidig med ny design håper vi også å kunne bringe diverse informasjon fra musikkrådet og fra musikkråd-systemet. De nye nettsidene er mer moderne og skal også være lettere å finne fram i. Utseendet er også tilpasset nye lese-enheter, nettbrett og mobiltelefon. "Vi er ikke helt ferdig med tilpasningene til mindre nettbrett og mobiltelefoner enda, men dette kommer om ikke så lenge", sier daglig leder Kjell Magne Stålsett i en kommentar.

Nye nettsider i Finnmark musikkråd - les hele saken


Kontakt oss

Finnmark musikkråd
Telefon: 78 95 31 20
E-post: finnmark@musikk.no

Postadr: Boks 30, 9811 VADSØ
Besøksadr. Banken, Tollbugt 16, VADSØ

VIS KONTAKTSKJEMA