Musikkens dag - invitasjon

Sett av lørdag 7. mai! Vi inviterer til mønstring i Hamar sentrum for å markere Musikkens dag. Hamar musikkråd har, i samarbeid med kommunen, fått muligheten til å disponere prispengene kommunen fikk som Årets musikkommune 2014. Vi vil bruke anledningen til å gjenreise den tidligere Sangens og musikkens dag.
Målet er å synliggjøre kommunens rike musikkliv, skape oppmerksomhet og nysgjerrighet blant publikum, og rekruttere noen nye til å delta selv.

Disen - Hamars nye øvings- og konsertlokale

Hamar musikkråd leier ut Teatersalen på Disen (Just Brochsgt 13, Hamar) til øving, seminar og konserter. Stiftelsen Disen kulturveksttun eier lokalene har oppgradert salen med akustikktiltak som har gjort den gunstig til øving med f.eks kor og korps, og til konserter med korps og storband (lydsterke ensembler).
Salen rommer ca 110-130 publikummere i amfi, og har en scene med netto riggplass på 80-90 m2, noe som gir god plass til middels store korps og ensembler. 80 stoler er kjøpt inn til bruk på scenen. I tilknytning til salen er det tilgang til mindre rom, tekjøkken og lager.

Bruk kontaktskjemaet for å sende forespørsel om leie til Hamar musikkråd/driftsstyret som administrerer øvingsfellesskapet.

Mandag- tirsdag og torsdag etter kl 1830 er disponert allerede til faste øvinger. Onsdager er pt ledig, kontakt oss for mer info.