Musikkens dag 2018 - invitasjon

14.06.2018 07:04 Skrevet av Torbjørn Berg

Sett av lørdag 12. mai! Vi inviterer til mønstring i Hamar sentrum for å markere Musikkens dag. Målet er å synliggjøre kommunens rike musikkliv, skape oppmerksomhet og nysgjerrighet blant publikum, og rekruttere noen nye til å delta selv. Vi håper mange vil delta!

Hamar musikkråd avtaler spillesteder i sentrum, og ber band, musikkgrupper, lag og foreninger om å melde seg på for å fylle sentrum med konserter mellom kl 12 og 15 lørdag 12. mai. Musikkrådet samordner og koordinerer det som skjer, og betaler inntil kr 2.500,- til opptredende band/lag.
For å få en god oversikt på bidrag, og for å kunne sortere de ulike påmeldte til passende spillested, fyll ut skjemaet under, og send inn snarest og helst før påske. Vi viser til utsendt brev for nærmere info, evt kontakt Torbjørn Berg om du har spørsmål.

Påmelding Musikkens dag 2018

Vi trenger en kort info om laget/gruppa, god kontaktinfo, og noen ord om hvor stor riggplass dere trenger. Vi forutsetter at dere har med eget utstyr (sanganlegg/PA, stoler, notestativ osv.).

Kryss av for ønsket spillested, så skal vi gjøre avtaler og fordele gruppene på de aktuelle stedene. Vi tar et forbehold om at ikke alle får den ønskede plassen dersom påmeldingen blir stor - spilletid pr gruppe er ca 30 minutter.

For overføring av honorar


Sjanger/stil og evt et utvalg av titler


Hvor stor plass trenger dere? Hvor mange personer stiller på framføringen?


Velg det spillestedet dere helst ønsker å opptre
Send gjerne inn et bilde eller annet vi kan bruke til presentasjon/PRMusikkens dag 2017 - invitasjon

Sett av lørdag 13. mai! Vi inviterer til mønstring i Hamar sentrum for å markere Musikkens dag. Vi vil bruke anledningen til å gjenreise den tidligere Sangens og musikkens dag. Målet er å synliggjøre kommunens rike musikkliv, skape oppmerksomhet og nysgjerrighet blant publikum, og rekruttere noen nye til å delta selv. Vi håper mange vil delta!

Musikkens dag 2017 - invitasjon - les hele sakenMusikkens dag 2016 - invitasjon

Sett av lørdag 7. mai! Vi inviterer til mønstring i Hamar sentrum for å markere Musikkens dag. Hamar musikkråd har, i samarbeid med kommunen, fått muligheten til å disponere prispengene kommunen fikk som Årets musikkommune 2014. Vi vil bruke anledningen til å gjenreise den tidligere Sangens og musikkens dag.
Målet er å synliggjøre kommunens rike musikkliv, skape oppmerksomhet og nysgjerrighet blant publikum, og rekruttere noen nye til å delta selv.

Musikkens dag 2016 - invitasjon - les hele saken


Kontakt oss

Hamar musikkråd

Adresse:
Torbjørn Berg (leder)
Vasskjellvegen 33, 2320 FURNES
e-post:  torbe49@gmail.com

KONTAKTSKJEMA