Fagdag: Introduksjon til musikkbransjen

15.10.2018 10:42 Skrevet av Marit Wedvik

Gratis heldagskurs som gir deg bransjekunnskapen du trenger for å ta det neste steget i karrieren!
"Musikkfagdagen er et MØST for de som vil kickstarte karrieren! Dyreste hobbyen i verden? Musikkfagdagen kan gjøre den billigere.."

Hamar kulturhus 25.4. kl 11-18 - påmelding via www.musikknettverk.no


Tidligere deltagere har sagt dette om fagdagen:

"Kurset var mer enn bare en enkel introduksjon til musikkbransjen, men heller en solid pakke med alt man kan trenge av verktøy i en stadig mer streaming orientert verden." - Tor Løvstad

"Et lærerikt kurs fra folk med begge beina plantet på jorda. Og med erfaring fra flere sider av musikkbransjen!"- Hege Øversveen

"Vi lærte å tenke smartere ifht promotering (...). Nå er vi faktisk booket til å varme opp for Enslaved i oktober, mye på grunn av smartere jobbing."
- Dag Kopperud, Mecalimb

Om innholdet/kursholdere:

Promotering av plateutgivelse og turné

Kursholder: Therese Asker er eier av Miss Fixit Agency, et norsk promoselskap med base i Oslo. Therese har i flere år jobbet med promotering av norske artister som Thea Hjelmeland, Sigrid Moldestad og Majorstuen, samt store internasjonale navn som Little Steven, Mötorhead og Slayer. Hun har også jobbet med presse i flere festivaler, blant annet Førdefestivalen og Folkelarm.

Plateutgivelse og distribusjon

Kursholder: Simon Füllemann er eieren av All Access Agency, en markedsføring, merke-og nettverksbyggingselskap. Tidligere eksport- og markedsansvarlig ved Indie Distribution / Indie Recordings og  CEO for Metal Blade Europe Simon har lang erafring som turnerende musiker i Europa og USA. 

(Simon holder sin kursdel på engelsk, men det vil være mulig å stille spørsmål på norsk.)

Booking av klubb- og festivaljobber

Kursholder: Vegard Strømsodd har over 20 års erfaring fra bookingbransjen, og er tidligere eier av Amber Booking. Har jobbet med artister som Oslo Ess, Shining, 1349, Kitchie Kitchie Ki Me O, Bare Egil Band og mange fler.

Vi har begrenset antall plasser for at hver enkelt deltager skal få muligheten til å bli involvert, og for å få en mest mulig dynamisk to-veis kommunikasjon. Tenk gjerne på forhånd ut spørsmål og ting du lurer på! Lunsj inkludert for alle deltagere.

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Hedmark og Oppland musikkråd
Telefon: 400 36 425
E-post: ho@musikk.no

Torggata 100, 2317 HAMAR
(Hamar kulturhus)

VIS KONTAKTSKJEMA