Musikkrådet arrangerer kurs i samarbeid med medlemsorganisasjoner og lokale musikkråd, eller egne kurs. Ofte skreddersyr vi opplegg etter lokale behov, eller engasjerer lærere utenfra til konkrete kurs. Tidligere arrangerte rådet nybegynnerkurs i sang, temakurs for sangere, og vi gjør det gjerne igjen der det er behov. Vi gjør også kurs for tillitsvalgte og holder informasjonsmøter om støtteordninger, akustikk og andre tema. Kontakt oss om du har en kursidè du ønsker å realisere.

/share/mime/48/pdf.png Informasjonsbrosjyre om voksenopplæringsmidler
(2017-vo-brosjyre.pdf, 949kB)

Kurs for mannssangere

I samarbeid med Krafttak for sang er vi glade for å kunne presentere et nytt kurs for mannlige solister i kor. Har du solistoppgaver i koret ditt, eller har lyst på slike oppgaver? Da er dette kurset for deg. Vi har engasjert tenoren Helge Rønning og pianisten Bernhard Greter til å lede et kurs helgen 4.-5. november i Hamar kulturhus. Bruk skjemaet nedenfor til å melde deg på (innen 6. oktober). Velkommen på kurs!

Informasjonsmøter

For å hjelpe søkere og lag som ønsker å søke ulike former for støtte arrangerer vi informasjonsmøter om voksenopplæringsordningen og andre tilskuddsordninger. Det er gjerne musikkråd i kommunene som er lokal arrangør, og så stiller Hedmark og Oppland musikkråd med foreleser og materiell.

Informasjonsmøter - les hele saken


Rabattavtale for kursdeltakere i Hedmark

Gjennom en samarbeidsavtale med Kulturkort for ungdom kan ungdommer mellom 13 – 21 år som deltar på et kurs/opplæringsaktivitet får rabatt på kursavgiften. Ordningen er begrenset til kurs som arrangeres av lokale lag i Hedmark, og som er godkjent av studieforbundet laget er medlem av.

Rabattavtale for kursdeltakere i Hedmark - les hele saken

Sommerkurs i storbandspill 2016

I samarbeid med Østnorsk jazzsenter arrangerer vi et samspillkurs 8.-13. august i Moelv (Arbeiderbevegelsens folkehøgskole Ringsaker).

Årets bandledere er: Erlend Skomsvoll - ungdomsbandet (<22 år), og Lars Erik Gudim  - voksenbandet.

Voksenbandet er forlengst fullt, men i ungdomsbandet har vi fortsatt ledig plass til gitar og piano.
Noe for deg? Påmelding og mer info: www.storbandsommerkurs.no

Kurset avsluttes med konsert på folkehøgskolen lørdag 13.8. kl 14:00. Velkommen!

Sommerkurs i storbandspill 2016 - les hele saken


Tid for endring - inspirasjonskurs

Hedmark og Oppland musikkråd vil i høst og vinter gjennomføre 4 temakvelder for deg som er engasjert som frivillig, og som gjør en stor innsats for laget eller foreningen din. Temakveldene vil være rettet mot frivillige i kor, korps, spellemannslag, osv og for deg som driver med festival og ulike arrangement.

Tid for endring - inspirasjonskurs - les hele saken


Fagdag: Introduksjon til musikkbransjen

Gratis heldagskurs som gir deg bransjekunnskapen du trenger for å ta det neste steget i karrieren!
"Musikkfagdagen er et MØST for de som vil kickstarte karrieren! Dyreste hobbyen i verden? Musikkfagdagen kan gjøre den billigere.."

Hamar kulturhus 25.4. kl 11-18 - påmelding via www.musikknettverk.no


Fagdag: Introduksjon til musikkbransjen - les hele saken


Kurshelg i FMLB på Sanner Hotell

17. - 19. april kommer Foreningen Musikk fra livets begynnelse (FMLB) til Sanner Hotell på Gran, for sitt landsmøte. De inviterer samtidig til spennende kurs og foredrag for musikkinteresserte.

Kurshelg i FMLB på Sanner Hotell - les hele saken


Sommerkurs i Storbandspill 2015

I samarbeid med Østnorsk jazzsenter tilbyr vi et unikt samspillkurs 3.-8. august i Moelv (Ringsaker). Årets bandledere er: Erik Eilertsen (trompet) - ungdomsbandet (<22 år), og  Aske Drasbæk (sax/fløyte/klarinett) - voksenbandet.

Påmelding og mer info: www.storbandsommerkurs.no

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Hedmark og Oppland musikkråd
Telefon: 400 36 425
E-post: ho@musikk.no

Torggata 100, 2317 HAMAR
(Hamar kulturhus)

VIS KONTAKTSKJEMA