Første gangs registrering

Dette skjemaet er kun for lag som ikke har søkt VO-før. Man må være med i en av disse medlemsorganisasjonene for å kunne få denne støtten. Medlemmer i Norges korforbund søker som vanlig direkte til NK.

Fyll ut informasjon om hvilket lag som søker VO-støtte, og opplysninger om den som skal være kontaktperson. Deltakere og øvingstimer registreres i et nettbasert program for rapportering. Opplysningene spares etter krav i Voksenopplæringsloven i 10 år, men regelverket er under revisjon grunnet de nye europeiske personvernreglene. På grunn av disse nye reglene må vi be deg bekrefte at du forstår hva dette innebærer. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe :)

OBS! Dette skjemaet er kun for lag i Hordaland og i Sogn og Fjordane - andre må kontakte sine respektive fylkesmusikkråd.  

Vi oppretter det første kurset for deg så det blir enklere for deg å komme i gang. For ettertiden er det lett å kopiere første kurs, se veiledning under Kopiere kurs.
Husk at VÅRSEMESTERET er fra 1. januar - 30. juni, HØSTSEMESTERET fra 1. juli - 31. desember. Fyll ut under:


Her finner du vår personvernerklæring.


Kopiere kurs i KursAdmin

Hvis du allerede er inne i systemet og har hatt kurs før, finner du veiledning til hvordan kopiere forrige kurs her. OBS! Ikke kopier de eldste kursene dine, ta ett som er så nytt som mulig, for der er det færre programfeil :)

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Hordaland musikkråd
Telefon: 55 55 76 80

E-post: hordaland (a) musikk.no

 

Georgernes verft 12, 5011 Bergen

VIS KONTAKTSKJEMA