Øvingsstøtte for kor, band, spelemannslag, korps og orkester i Hordaland / Sogn og Fjordane

07.05.2018 14:31 Skrevet av Katarina Wolff

Hordaland musikkråd gir gjennom Musikkens studieforbund (MSF) tilskudd til voksenopplæring i musikk. VO-støtte er et skattefritt tilskudd til organisert opplæring. Organisert vil si at man må være medlem i en av MSF sine medlemsorganisasjoner for å få denne støtten. Medlemmer i Norges korforbund søker som vanlig direkte til dem. Alle overskrifter fungerer som link til veiledningen - trykk på disse :)

Hvis man er minimum tre personer over 14 år som øver sammen i et band, kor, orkester o.a. kan man få undervisnings/øvingsstøtte på kroner 40,- per time hvis man øver uten lærer (som band gjør) eller kr. 100,- per time hvis man øver med lærer (dirigent). Det enkelte kurs må ha en varighet på minimum 8 timer.

Kontaktpersonen må være fylt 18 år.

Alle kurs (øvinger) søkes om forhåndsvis og rapporteres etterskuddsvis via nett, og man skal også søke for de kommende semestrene ved å opprette nye kurs på egen hånd. Ikke bli redd hvis du ikke er vant til å være på nett - vi loser deg gjennom skritt for skritt. Har du ikke datamaskin tilgjengelig kan vi hjelper deg selv om du bare har fylt ut en "gammeldags" fremmøteliste.

Søknads- og rapporteringsfrist er 30. juni og 31. desember, men ta kontakt hvis du har glemt å søke så skal vi prøve å hjelpe deg.

Utbetalingsdatoer: Vårsemesteret betales ut i første halvdel av november, høstsemesteret betales ut i løpet av april.

(Tilbake)

Lovverket

Her finner du Voksenopplæringsloven samt forskrifter.

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Hordaland musikkråd
Telefon: 55 55 76 80

E-post: hordaland (a) musikk.no

 

Georgernes verft 12, 5011 Bergen

VIS KONTAKTSKJEMA