Musikkens dag 2016 - invitasjon

Sett av lørdag 7. mai! Vi inviterer til mønstring i Hamar sentrum for å markere Musikkens dag. Hamar musikkråd har, i samarbeid med kommunen, fått muligheten til å disponere prispengene kommunen fikk som Årets musikkommune 2014. Vi vil bruke anledningen til å gjenreise den tidligere Sangens og musikkens dag.Målet er å synliggjøre kommunens rike musikkliv, skape oppmerksomhet og nysgjerrighet blant publikum, og rekruttere noen nye til å delta selv.

Hamar musikkråd avtaler spillesteder i sentrum, og ber band, musikkgrupper, lag og foreninger om å melde seg på for å fylle sentrum med konserter mellom kl 13 og 14 lørdag 7. mai. Musikkrådet samordner og koordinerer det som skjer, og det hele innledes med Anjazz-festivalens opptog kl 11:30 fra Østre torg til Stortorget med Sinsen ungdomskorps (SUK) i spissen. Så blir det konsert med SUK på Stortorget fram til ca kl 13, da stafettpinnen overtas av det lokale musikklivets mange ulike lag.

For å få en god oversikt på bidrag, og for å kunne sortere de ulike påmeldte til passende spillested, fyll ut skjemaet under, og send inn snarest og helst før påske. Vi viser til utsendt brev for nærmere info, evt kontakt Torbjørn Berg om du har spørsmål.