Musikkrådet arrangerer kurs i samarbeid med medlemsorganisasjoner og lokale musikkråd, eller egne kurs. Ofte skreddersyr vi opplegg etter lokale behov, eller engasjerer lærere utenfra til konkrete kurs. Tidligere arrangerte rådet nybegynnerkurs i sang, temakurs for sangere, og vi gjør det gjerne igjen der det er behov. Vi gjør også kurs for tillitsvalgte og holder informasjonsmøter om støtteordninger, akustikk og andre tema. Kontakt oss om du har en kursidè du ønsker å realisere.

/share/mime/48/pdf.png Informasjonsbrosjyre om voksenopplæringsmidler
(2018-vo-brosjyre.pdf, 509kB)

Trombonemani

Samspillhelg for trombonister arrangert av Norsk tromboneensemble 26. og 27. januar. Kurset er fullt!

Trombonemani - les hele saken

Informasjonsmøter

For å hjelpe søkere og lag som ønsker å søke ulike former for støtte arrangerer vi informasjonsmøter om voksenopplæringsordningen og andre tilskuddsordninger. Det er gjerne musikkråd i kommunene som er lokal arrangør, og så stiller Hedmark og Oppland musikkråd med foreleser og materiell.

Informasjonsmøter - les hele saken


Rabattavtale for kursdeltakere i Hedmark

Gjennom en samarbeidsavtale med Kulturkort for ungdom kan ungdommer mellom 13 – 21 år som deltar på et kurs/opplæringsaktivitet får rabatt på kursavgiften. Ordningen er begrenset til kurs som arrangeres av lokale lag i Hedmark, og som er godkjent av studieforbundet laget er medlem av.

Rabattavtale for kursdeltakere i Hedmark - les hele saken

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Innlandet musikkråd
Telefon: 400 36 425
E-post: innlandet@musikk.no

Torggata 100, 2317 HAMAR
(Hamar kulturhus)

VIS KONTAKTSKJEMA