Nyheter  Tirsdag 11. juni 2019

Avslutt kurs før 1. juli!

Så snart siste samling er ferdig, og senest 1. juli, må alle som har søkt voksenopplæringstilskudd for vårsemesteret 2019 huske å avslutte dette i KursAdmin. Vi anbefaler også å søke tilskudd for høstsemesteret 2019 i sammen slengen, så dette ikke blir glemt.

Det nærmer seg slutten på vårsemesteret, og det er igjen tid for å rapportere for voksenopplæringskurs. Vi minner om at absolutt siste frist for rapportering som vanlig er 1. juli, men vi ber om at alle rapporterer innen 1 uke etter at siste øvelse er avsluttet. Vi har svært korte frister for å godkjenne kursene, så for å være sikret støtten må vi be dere overholde fristene. Ta kontakt med oss om dette er helt umulig og dere trenger utsettelse. Innlogging til Kursadmin finner dere på www.kursadmin.org – Velg «Musikkens studieforbund» og «Logg inn» Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på e-post eller telefon 400 36 425. Vi hjelper gjerne.


Noen tips om ting som er lett å glemme:

  • Under «kursfakta» må status endres fra «Planlagt» til «Åpnet»
  • Husk å laste opp repertoarliste hvis det ikke allerede er gjort – får dere det ikke til, send den til oss, så laster vi den opp for dere.
  • Etter å ha trykket «Avslutt kurs» kommer det opp en deltakerrapport. Husk å kopiere over tallene fra første kolonne til kolonnen ved siden av hvis dere kun har timer med lærer og til kolonnen helt til høyre dersom dere kun har timer uten lærer. Har dere både timer med og uten lærer må fremmøte fordeles på de to kolonnene.
  • Knappen «Avslutt kurs» kommer frem etter datoen dere har registrert som siste øvelse under «Kursfakta» og etter at status er endret fra «Planlagt» til «Åpnet».

Husk også å søke for høsten 2019 så snart som mulig. Det skal i utgangspunktet søkes før aktiviteten settes i gang. Vi fraråder dere å kopierer tidligere kurs, det skaper ofte mye krøll i prosessen. Opprett heller nytt kurs, og så kan dere kopiere inn deltakere fra vårkurset (de som fortsetter til høsten).

Lykke til med rapporteringen, - og ikke vær redd for å be om hjelp om det trengs! Se også under "tips og råd" hvis du står fast.

Tips og råd - voksenopplæringsmidler